17 Ağustos 2015 Pazartesi

Vizyonu; dünya çapında marka olmak, misyonu ise Emlak piyasasına profesyonel ve Modern bir yaklaşım sunmak" olan, konusuna hakim ve profesyonel kadrosu ile, saygın ve aranan bir adres haline gelen Emlak İstasyonu Türkiye'de Yatırım yapmak isteyen Gayrimenkul yatırımcılarına zengin portföy çeşitleri ve geniş franchising ağı sayesinde çözümler üretiyor. 20'in üzerinde franchise ofisi bulunan
Emlak İstasyonu, son dönemlerde ailesine kattığı franchise ofisler ve ofislerine verdiği destek hizmetler ile sektörün önde gelen franchise zincirlerinden biri haline gelmiş bulunuyor.

YÜZLERCE SEÇENEK VAR

Yönetim Kurulu Başkanı (Ceo) Birol Polat ise " Emlak İstasyonu olarak sektördeki hakimiyetimiz, tecrübe, uzmanlık ve sahip olduğumuz bilgilerden kaynaklanmaktadır. Biz bu bileşenleri franchise
ofislerimizle paylaşıyor ve müşterilerimize yüzlerce seçenek arasından kendilerine en uygun olanını seçme imkanı sunuyoruz. Yerli ve yabancı yatırımcıların taleplerine en iyi şekilde çözüm üretiyor ve sektöre güven aşılıyoruz. Franchise ofislerimizle kaliteli ve ilkelerimize bağlı çalışarak sektörde lider konuma geleceğimize inanıyor ve sektöre gönül veren herkesi Emlak İstasyonu ailesinin bir parçası olmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

60 METREKARE OFİS

Emlak İstasyonu franchise ofislerinde aradığı şartlar ise, minimum iki odası olan, 60 metrekare bir Ofis ve en az "Mecburi Standartlar Tebliği"nde yer alan ekipmanlar ile ofisin ana arterler üzerinde
bulunması. Ayrıca Emlak İstasyonu, franchise ailesine katılabilmek için çok cazip avantaj ve fırsatlar da sunuyor. Emlak İstasyonu cirodan pay almak veya reklam katkı payı almak gibi faaliyetleride
bulunmuyor. Sadece aylık sabit ücretler ile franchise ofislerine teknik ve destek tüm hizmeti sağlıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO, kârını yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güçlü satış performansı ve yüksek gelir artışıyla kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı.
Peron İstanbul için düğmeye basıldı! Eczacıbaşı’nın Kartal'daki arazisine 666 konutluk yeni proje geliyor!
Eczacıbaşı Holding’in Kartal’daki arazisinde yükselecek olan Peron İstanbul projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 5 milyar 40 bin TL’ye mal olacak.
DAP Ataşehir 173'te ön talep fırsatları başladı!
Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen DAP Ataşehir 173 projesinde konut sahibi olmak isteyenler için ön talep fırsatları başladı.
Karayolları ve İl Özel İdare’den 2 şehirde satılık arsa, otel ve arazi!
Karayolları Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü ve Sinop İl Özel İdaresi, Amasya ve Sinop’ta yer alan arsa, otel ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihaleleri 12 Kasım ve 18 Kasım’da yapılacak.
8.6 milyarlık Ankara YHT Gar-Etlik Şehir Hastanesi-Ovacık Depo Sahası Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!
Ankara YHT Gar-Etlik Şehir Hastanesi-Ovacık Depo Sahası Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı. Söz konusu proje 8 milyar 586 milyon 320 bin TL’ye mal olacak.