16 Ağustos 2015 Pazar

Bu projelerle birlikte bölgelerin değeri artarken konutların metrekare fiyatlarında da yükseliş meydana geliyor. Peki bu fiyat artışlarına rağmen İstanbul'da ucuz ev bulmak mümkün mü? Eğer mümkünse İstanbul'un en ucuz evleri nerede?

En ucuz ev nerede?
Yapılan araştırmalardan yola çıkarak İstanbul'un en ucuz evlerinin nerede olduğunu tespit ettik. Metrekare satış fiyatı 2 bin 500 liranın altında olan bölgeleri sıraladık. Bu sıralamada İstanbul'da Satılık evlerin metrekare değerlerinin en düşük olduğu ilçe Silivri olarak belirlendi.

Silivri'de metrekare başına ortalama fiyat 1.550 lira. İkinci sırada Esenyurt ilçesi yer alıyor. Esenyurt'ta Satılık konutların metrekare başına ortalama fiyat 1.663 lira. Üçüncü sırada ise Çatalca ilçesi bulunuyor. Çatalca'da metrekare satış fiyatı da 1.893 TL olarak gerçekleşiyor.

İşte İstanbul’da en ucuz evlerin bulunduğu ilçeler…
Silivri 1.550TL
Esenyurt 1.663TL
Çatalca 1.893TL
Arnavutköy 1.900TL
Sultangazi 2.000TL
Beylikdüzü 2.024TL
Avcılar 2.111TL
Gaziosmanpaşa 2.167TL
Sancaktepe 2.188TL
Esenler 2.296TL
Büyükçekmece 2.403TL
Güngören 2.474TL
Pendik 2.470TL 

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor. 
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.