14 Ağustos 2015 Cuma

Mobilya sektörünün köklü firmalarından ERSA, 2011-2013 döneminde yakaladığı yüzde 159 büyüme oranıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde AllWorld Network ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından belirlenen "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi" listesinde 44'üncü sırada yer aldı.

Listede yer alanlara ödüllerini vermek üzere düzenlenen törende, aynı zamanda Ofis Mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD) Başkanı olan ERSA Mobilya Genel Müdürü Ercan Ata, ödülünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerinin global piyasada dikkat çekmesi için yürütülen projeyi oldukça önemsediklerini vurgulayan ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata; "Bu yıl 57'nci yaşını kutladığımız ERSA Mobilya, 2011-2013 döneminde yüzde 159 büyüdü. Özgün tasarımlara sahip ürünleriyle sektörde öncü olan ve 33 ülkeye ihracat yapan bir firma olarak, Türkiye'de doğan bir dünya markası olmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızın, verilen ödüllerle desteklenmesi bizim için çok gurur verici" dedi.

ERSA Hakkında

ERSA Mobilya, sektöre adımını 1958 yılında attı. Bugün ailenin 3. kuşak üyelerinin de yönetimde görev aldığı ERSA, Ankara'da 35.000'i kapalı yaklaşık 60.000 m2'lik alanda faaliyet gösteren 3 Modern fabrikasında, 285 çalışanıyla üretim yapıyor.

Sektörün en büyük 3 üreticisinden biri olan, seri üretim kapasitesine ve esnek üretim altyapısına sahip ERSA, en yeni teknolojilerle donattığı fabrikalarında, Ofis Mobilyaları ve oturma elemanları üretiyor. Yurtiçinde birçok kamu ve özel kuruluş tarafından tercih edilen ERSA'nın ürünleri, ABD, Avrupa, Rusya ve BDT Ülkeleri, Kuzey Afrika, Orta Afrika ve Ortadoğu ülkelerine ihraç ediliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.