14 Ağustos 2015 Cuma

Elif İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesi 9.500 metrekare Arsa üzerinde 230 konuttan oluşan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 70 metrekare ile 80 metrekarelik konutlar bulunuyor. Fiyatların 90.000 bin liradan başladığı Seferoğlu Elif 2 Sitesinde pahalı Daire ise 140.000 lira.

Nakit ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Vadeli ödemelerde ise yüzde 10 peşinat veriliyor. Yüzde 90'lık kısım için Anlaşmalı bankalarda çok özel Kredi oranları ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

İnşaatına 2013'de başlanan Seferoğlu Elif 2 Sitesi yüzde 70 şi tamamlanarak sahiplerine teslim ediliyor. Seferoğlu Elif 2 Sitesinde Yüzme Havuzu, kamelyalar, yürüme alanı, açık otopark, sosyal tesis yeri alıyor.

Seferoğlu Elif 2 Sitesi'nin satış ve pazarlamasını ise Emlak İstasyonu Demirtürk yapıyor.

İletişim: 0 850 304 14 73

Yorumlar

Diğer Haberler

Altın mevduatı yüksek illerde ipoteksiz konut alımı arttı!
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu yaptığı paylaşımda altın mevduatı yüksek illerde ipoteksiz konut alımının arttığını belirtti.
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat’a konkordato sürecinde ek süre!
İçkale Sosyal Hizmetler Taşımacılık İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunda verilen geçici mühlet, 2 ay daha uzatıldı.
Konut kredisiyle ev almak isteyenler yüksek faize takıldı! Şu dönemde kredi ile ev almak mantıklı mı? 
Konut sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi ile ev almak için bankaların kapısını çalıyor. Peki şu dönemde konut kredisi ile ev almak mantıklı mı?
Tiny House arsası almayı düşünenler dikkat!
Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tiny House arsası almadan önce atılması gereken adımları açıkladı.
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.