14 Ağustos 2015 Cuma

Elif İnşaat tarafından Sakarya Karasu'da yapılan Seferoğlu Elif 2 Sitesi 9.500 metrekare Arsa üzerinde 230 konuttan oluşan Seferoğlu Elif 2 Sitesinde 70 metrekare ile 80 metrekarelik konutlar bulunuyor. Fiyatların 90.000 bin liradan başladığı Seferoğlu Elif 2 Sitesinde pahalı Daire ise 140.000 lira.

Nakit ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. Vadeli ödemelerde ise yüzde 10 peşinat veriliyor. Yüzde 90'lık kısım için Anlaşmalı bankalarda çok özel Kredi oranları ile 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

İnşaatına 2013'de başlanan Seferoğlu Elif 2 Sitesi yüzde 70 şi tamamlanarak sahiplerine teslim ediliyor. Seferoğlu Elif 2 Sitesinde Yüzme Havuzu, kamelyalar, yürüme alanı, açık otopark, sosyal tesis yeri alıyor.

Seferoğlu Elif 2 Sitesi'nin satış ve pazarlamasını ise Emlak İstasyonu Demirtürk yapıyor.

İletişim: 0 850 304 14 73

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
8 ayda 57 binden fazla esnaf kepenk indirdi!
Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan ekonomik kriz işletmelerin ömrünü kısaltırken, esnafa da resmen kepenk kapattırıyor.  8 ayda kapanan işletme sayısı 30 bine yaklaşırken, 57 binden fazla esnaf da kepenk indirdi.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.