14 Ağustos 2015 Cuma

Tasarım dünyasının dahi çocuğu olarak bilinen Marcel Wanders'in imzasını taşıyan ve her detayda "hayallerin ötesindeki lüks"ü sunmayı hedefleyen Quasar İstanbul, banyolarındaki Konfor için Danfoss'u seçti. Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss'un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, İstanbul Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikasının arazisi üzerinde yükselen Quasar Projesi'ndeki 448 residansın banyolarını ısıtacak. DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ile Quasar sakinlerine muazzam bir Konfor sunacak olan Danfoss, recidance sahiplerine önemli avantajlar da sağlayacak.

20 yıl garantili ve bakım gerektirmiyor

Shangri - La Beşiktaş, Maçka Kempinski, Zorlu Center Raffles Otel, Özdilek AVM Wyndham Otel ve

Grand Tarabya gibi önemli projelerin de gözdesi olan Danfoss'un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi, kurulumunun son derece kolay olmasının yanı sıra çok hızlı devreye girmesiyle de dikkat çekiyor. 20 yıl garantili olan sistem, ayrıca bakım da gerektirmiyor. Banyolarda kullanılan sulu ve radyatörlü sistemlerde; sıcak su iletmekten, farklı sıcaklıklardaki suların karıştırılmasına, yüksek kapasitedeki kazanların yaz mevsiminde bile çalıştırılmasına kadar birbirinden farklı, çok sayıda işlem yapılması gerekmesine karşın, Danfoss'un DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sisteminde sadece elektrik beslemesi yapılması yeterli oluyor.

Danfoss Hakkında: Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, Enerji verimliliği ve Çevre Dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz Soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda Yenilenebilir Enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100'ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.

Şirket hakkında daha fazla bilgi için: www.danfoss.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.