14 Ağustos 2015 Cuma

Sur Yapı'nın Bağcılar Güneşli'de inşa ettiği Sur Yapı Mirage Residence, 17 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın bir konumda bulunan projede 342 adet Konut bulunuyor. 73 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 58 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçenekleri sıralanıyor.

Sur Yapı Mirage Residence'ta 48 ay vade farksız taksit

Yüzde 25'i peşinat verildiğinde yüzde 25'i teslimde kalan tutar ise 48 ay vade farksız taksitle ödenerek ev sahibi olunabilen Sur Yapı Mirage Residence'ta yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık hava fitness alanları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, 3 pota basketbol alanı, kafeteryaları, sosyal tesisleri ve çocuk oyun alanları gibi donatılar yer alıyor.

Yüzde 10 indirim avantajı

Proje, yeni yapılacak Ataköy - İkitelli raylı toplu taşıma sisteminin Evren Mahallesi Güneşli - mimar Sinan istasyonlarına komşu bir konumda yükseliyor. Fiyatların 398 bin liradan başladığı, yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Sur Yapı Mirage Residence, metrobüse yakın olması nedeniyle kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans iletişim

www.suryapimirage.com.tr

444 5 787

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.