14 Ağustos 2015 Cuma

Çok fazla kat alanı bulunmadığında, odağın temel unsurlarda ve bunların düzenlenmesinde olması gerekmektedir – adapte edilen ve düşürülen boyutlar kilit öneme sahip bulunmaktadır. Verimli bir düzen, örneğin, konfor odaklı P3 Comfort serimizin, 450 mm uzunluğundaki lavabosu ile elde edilebilir. Bu model ekstra kısa projeksiyonu ve yana montelenen batarya ile yerden önemli miktarda Tasarruf sağlamaktadır. Vero ve 2nd floor serisindeki gibi dikdörtgen biçimler, özellikle daha küçük odalar için uygundur. Bu modeller, herhangi bir köşeye monte edilebilen, aynı ölçülerdeki dairesel lavabolara göre daha kompakt sayılırlar. Çapraz lavabosu ile Architec serisi güçlü ve iddialı bir rakiptir: Alışık olunmayan bir geometrisi ile misafir tuvaletlerinde bir klasik haline gelmiştir.

Eğer alan daha sınırlı ise, daha az girinti ve çıkıntısı olan klozetler uygun bir çözüm olacaktır. Birçok Duravit serisi, 480mm veya 485 mm ölçülerindeki alana uyum sağlayan ve duvara monte edilen klozet modelleri içermektedir. Pisuar ev kullanımı için kapak ile de kullanılarak, pratik bir ilave olabilir. Tuvalet ve pisuar, HygieneGlaze antibakteriyel Seramik ile hijyeni yeni bir seviyeye taşır.

Gece kalan misafirler için duş ve depolama seçenekleri ile donatılmış konuk banyoları idealdir.

Yenilikçi OpenSpace B duş kabinleri, kullanımdan sonra kolayca duvara katlanması özelliği ile banyoda hareket alanını arttırmaktadır.

Küçük alanlardaki genel yaklaşım, duvarlardan faydalanmaktır: Uzun boy dolapları ve çok yönlü Mobilya yelpazesi ile L- Cube serisi, sadece konuklar için uygun çözümü bulmakla kalmaz, aynı zamanda ikinci banyoyu değerli bir Yatırım haline getirir.

Detaylara dikkat etmek, tasarımlardaki gösteriş ve küçük depolama alanları, kullanım alanlarının faydasının arttırılmasına yardımcı olur. Kullanılan malzemeleri sınırlandırmak, rahatlatıcı ve uyumlu bir etki yaratır. Sabun, fırça, losyon gibi düşünceli dokunuşlar, resmi geliştirip zenginleştirirken, konuk banyosunu da evin gurur köşesine çevirir. 

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.