14 Ağustos 2015 Cuma

Stonetto, en iyi ödül olan Best of Best ödülünü alırken; Paiova 5, Cape Cod ve ME by Starck ise piyasaya sürüldükten hemen sonra yenilikçi tasarımları ile kalitesini ve teknolojisini onaylayan Winner kategorisinde ödül kazandı.

İdeal görünümü ve hissiyle farklı bir "taş" malzeme olan DuraSoild Q kullanılarak üretilen Duravit Stonettoduş teknesi, Best of Best ödülünü almasıyla 2015 yılının asıl kazananı oldu. Stonetto'nun mat yüzeyi, otantik taş görünümünü rahat bir Banyo deneyimi için kaymaz kaplamayla bir araya getirmektedir. Ayırt edici ince kenarları olan Seramik lavabolarıyla Cape Cod banyo serisi, Winner ödülüyle onurlandırıldı.İki eğimli sırt dayama yeri olan beşgen küvet Paiova 5de jüri özel ödülünü kazandı. ME by Starckserisinin, ayırt edici çizgileri ve geniş çevresiyle tanınan, özellikle düz etajerli lavabosu bu ünlü Tasarım ödülünü kazanan üçüncü Duravit ürünü oldu.

Duravit AG'nin CEO'su Frank Richter: "Duravit için, inovasyon, kullanıcıları için katma değerli, iyi düşünülmüş çözümlerin geliştirilmesini içermektedir. Stonetto duş teknesinin ayırt edici şekli ve malzemesiyle Best of Best ödülünü kazanmasından mutluluk duyduk." dedi.

Tasarım ve Mimarlık yarışması Iconic Awards için, Alman Tasarım Konseyi'ne her yıl çok sayıda başvuru yapılmaktadır. Yenilik ve sürdürülebilir ürün profillerine önem veren jüri, bu başvurular arasından kazananları belirler.

Tasarım Konseyi ise, altmış yıldır iyi tasarım ve sürdürülebilir kaliteyi teşvik etmektedir. Şirketlere marka ve tasarım gelişimleri hakkında yardımcı olan ve tasarım yeterliliğini dünya genelinde yaygınlaştırmaya çalışan lider tasarım enstitüsüdür.

Yorumlar

Diğer Haberler

Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.
Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!
Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.