13 Ağustos 2015 Perşembe

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen KaleKent'te satışlar sürüyor. İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçeneklerinin sıralandığı proje, 100 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

KaleKent'te 48 ay vade farksız taksit imkanı

Toplam 35 blok halinde hayata geçirilen projede 1.471 adet Konut bulunuyor. Yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutarın 48 ay vade farksız taksitlendirilebildiği KaleKent'te peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

İlk etabın teslimi Aralık ayında

Dairelerin 280 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projenin 1'inci etabında teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında, 2'nce etabında ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. KaleKent, alışveriş merkezlerine ve hastaneye 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Kalekent iletişim

www.kalekent.com.tr

444 38 07

0212 863 11 11

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor.