11 Ağustos 2015 Salı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu binasının İstinye'ye taşınmasının ardından Beyoğlu'ndaki tarihi bina otele dönüştürülüyor. ABD'nin yurtdışında edindiği Avrupa'da ilk,  dünyada ikinci temsilcilik binası olan tarihi yapı, freskler ve resimlerle süslenmiş geniş merdivenli girişlere sahip tarihi ve Mimari özellikleriyle dikkat çekiyor.

Corpera'da AFS'nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Soler&Palau fanları kullanıldı. Projenin Havalandırma sistemi; THGT serisi yuvarlak kanal tipi aksiyal, CHGT serisi akustik kabinli kanal tipi hücreli aksiyal, CVHT serisi kayış kasnaklı hücreli ve ILHT serisi kanal tipi radyal  yüksek ısı dayanımlı yangın duman fanları ile karşılandı. Yüksek ısı dayanımlı fanlara ek olarak ILT serisi dikdörtgen kanal tipi radyal ve VENT serisi yuvarlak kanal tipi radyal fanlar da Havalandırma sisteminde kullanıldı.

Kapalı alanı 11 bin metrekare, açık alanı 6 bin metrekare olmak üzere toplam 17 bin metrekare alana sahip olan proje; 1. dereceden tarihi bina restorasyonu, 2. dereceden tarihi bina restorasyonu ve yeni yapılacak ek binayı içine alıyor.  

Yorumlar

Diğer Haberler

1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Milli Emlak'tan 17 bin TL’ye arsa satışı!
Milli Emlak, yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Milli Emlak tarafından hangi şehirde 17 bin TL’ye arsa satışı yapılıyor.