10 Ağustos 2015 Pazartesi

Sur Yapı'nın İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olan Sultanbeyli'de hayata geçirdiği Sur Yapı İlkbahar'da satışlar devam ediyor. Yüzde 25 peşin, yüzde 25'i teslimde, kalan tutarın ise 48 ay yüzde 0 faizle ödenebildiği projede yüzde 7 indirim avantajı da bulunuyor.

Sur Yapı İlkbahar'da fiyatlar 236 bin liradan başlıyor

Fiyatların 236 bin liradan başladığı Sur Yapı İlkbahar'da uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, Hobi Bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, sosyal tesisler, spor alanları, çocuk parkları, kış bahçeleri, çardaklar, süs havuzları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

5 blok halinde yükseliyor

İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 Daire seçeneklerinin sıralandığı Sur Yapı İlkbahar, 5 blok halinde yükseliyor. Toplam 304 konutun yer aldığı projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Proje, Kuzey ormanlarına, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir konumda bulunuyor.

Merkezi noktalara kolay ulaşım

TEM otoyolu ve metro ile Ataşehir, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy gibi merkezi noktalara kolay ulaşım imkanına sahip olan Sur Yapı İlkbahar, yakında faaliyete geçeceği belirtilen 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede yer alıyor.

Sur Yapı İlkbahar iletişim

www.suryapiilkbahar.com.tr/

444 5 787


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.