8 Ağustos 2015 Cumartesi

%75 'i satılan Hak Residence Garden Projesinde satışlar devam ediyor. Hak Group Construction imzası taşıyan Hak Residence Garden Projesi Antalya Alanya'da 4 bin 100 metrekare alan üzerinde 3 blok halinde yükseliyor. Proje 120 Daire ve 2 delux villadan meydana geliyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon Konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 47 Bin Eurodan başlıyor.

Projesi ve mimarisiyle bölgede ayrıcalıklı ilk residence olma özelliği taşıyan proje, yepyeni yaşam tarzı oluşturmak ve ya da gelecek için en iyi Yatırım aracı olarak üretiliyor. Katlarında kış bahçeleri bulunan proje, yüksek katlı residencede toprakla bir arada olmaya, bahçe ekmeğe, ağaç budamaya, gülleri koklamaya ve çocukların toprakla tanışmasına olanak sağlıyor.

Denize 400 metre uzaklıkta konumlandırılan Hak Residence Garden Projesinin sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, toplantı salonları, spor salonları, Hamam, sauna ve buhar odaları bulunuyor.

Yapımı devam eden projenin 2016 yılında teslim edilmesi bekleniyor. Değeri sürekli artan Projede siz de yerinizi ayırtın.

Hak Residence Garden iletişim: Web adresi: 

www.hakresidencegarden.com

Merkez Ofis: +90 242 528 63 62

Cep: +90 539 363 91 91


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önü açılmalı!
Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, erişilebilir konut üretiminde özel sektörün önünün açılması gerektiğini söyledi.
Emlak Konut GYO, kârını yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güçlü satış performansı ve yüksek gelir artışıyla kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 129 artırarak 10,3 milyar TL’ye taşıdı.
İzmir Karaburun ve Çiğli’de 46 milyonluk satış! İki gayrimenkulün yeni sahipleri belli oldu!
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'in Karaburun ve Çiğli ilçelerindeki iki önemli taşınmazın ihale yoluyla satışını  tamamladı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan bu taşınmazlar, rekor fiyata en iyi teklifi veren şirketlere devredildi.
Konut fiyatlarındaki reel düşüş devam edecek!
Ekonomist Barış Soydan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarında reel düşüşün devam edeceğini söyledi.
Veraset beyanı nedir?
Miras işlemlerinde sıkça duyulan veraset beyanı, mirasçıların vergi dairelerine yaptıkları resmi bildirimi ifade ediyor.