7 Ağustos 2015 Cuma

Bugüne kadar; ‘İstWest', ‘iTower', ‘Mai Residence', ‘Parima Ofis' ve ‘Premier Kampüs Ofis' projelerini hayata geçiren feryapı', şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün' hediye ediyor. feryapı otellerle işbirliği yaparak geliştirdiği proje kapsamında ‘Mai Residence'dan ev alan çiftlerin düğün masraflarını üstleniyor. Anlaşmalı Otel ve balo salonlarında evlenecek çiftlerin ‘Mai Residence'tan Ev sahibi olması durumunda Fer Yapı; 1+1 Daire alan çiftlerin düğün masraflarının 10 bin TL'sini, 2+1 Daire alanların masraflarının 15 bin TL'sini, 3+1 daire alanlarınmasraflarının ise 20 bin TL'sini karşılıyor.

342 bin liradan başlayan konfor

Toplam 355 üniteden oluşan ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai'de 75.5 m² daireler peşin 342 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mai'de 89 m² 2+1 dairelerin peşin satış fiyatları 398 bin liradan, 149 m² 3+1 dairelerin peşin fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV ile de avantaj sağlayan FerYapı, yeni evlenecek olan çiftleri Ev sahibi yapıyor.

Hemen taşınma ya da kiralama imkanı

Site özelliğiyle de dikkat çeken Mai'de 1. bloğun teslimatı yapıldı. 2. blok için belirlenen teslimat tarihi Eylül 2015 olarak planlandı. Bu şekilde sakinlerine hemen oturma ya da Kiralama imkanı da tanıyan Mai Residence; fitness salonu, çok amaçlı salon, VIP lounge, kafeler ve Mağazalar, concierge hizmetleri, havuz, çocuk oyun alanları, hobi alanları, mini müzik stüdyosu, sinema odası, depo alanları ve her katta Kat Bahçesi gibi özelliklerle yatırımcının dikkat çekiyor.  E-5 üzerinde, Kartal metrosuna 900 m, TEM bağlantı yoluna 1 km mesafede bulunan Mai Residence, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 8 km, Kartal iskelesine 3 km, Tuzla Marina'ya 12 km mesafede bulunuyor.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
TOKİ 5 yeni kampanya için düğmeye bastı! Bu şehirlere 1.800 yeni konut geliyor!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ’nin yeni projeleriyle tam 1.800 yeni konut inşa edilecek.
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
TOKİ’ye borcu olanlar dikkat! Yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın yüzde 25 indirim kampanyası yarın resmen başlıyor.