6 Ağustos 2015 Perşembe

Üç yıl önce kurulan ve hızlı bir şekilde elde ettiği başarılarla Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Büyükçekmece Basketbol Takımı'nın isim sponsoru Demir İnşaat oldu. Takım, 2015- 2016 sezonunda Süper Lig'de Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol ismiyle mücadele edecek.

İnşaat sektörünün markalı Konut alanındaki 31 yıllık köklü ve yenilikçi markası Demir İnşaat, son dönemlerin flaş takımlarından biri olan ve kuruluşundan sadece 3 yıl sonra Süper Lig'e çıkma başarısı gösteren Büyükçekmece Basketbol takımının isim sponsoru oldu.

Demir İnşaat olarak spora ve sporculara verdikleri değer doğrultusunda bu sponsorluğu yapma kararı aldıklarını belirten takımın Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir şunları söyledi:

"İnsanlara sağlıklı yaşam alanları, huzurlu konutlar üretmenin yanı sıra sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine de katkı sağlamak istiyoruz. Sağlıklı nesiller de spor ile yetişiyor. Bu hedef doğrultusunda Büyükçekmece Basketbol takımına sponsor olduk. Demir İnşaat'ın demir gibi gücünü arkasına alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'un önümüzdeki dönemde parkede fırtına gibi eseceğine inanıyorum."

Demir İnşaat Hakkında:

1984 yılında kurulan Demir İnşaat sektörün öncü ve köklü markası olarak 31 yıldır sektörde varlık göstermektedir. İstanbul Avrupa yakasında Konut Projeleri üreten Demir İnşaat bugüne kadar binlerce aileyi Ev sahibi yapmıştır. Son 10 yıldır Markalı Konut projeleri ile ön plana çıkan Demir İnşaat'ın Demir Romance Projesi'nde erken teslimler başlamış ve Demir La ile Ayışığı Butik projelerinde çalışmalar devam etmektedir.  


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi...