4 Ağustos 2015 Salı

Ödüllü Quu Spa'sı ve dünya mutfaklarının en lezzetli örnekleriyle tam kapasite hizmet veren Otel, sonbahara yüksek motivasyonla girmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Güral Premier Hotel Belek', zorlu bir kışa hazırlık yapmak isteyen misafirlerine unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Özel havuz alanları bulunan suit odalar ve standart odalarının yanında sessizliği tercih eden misafirleri için denize sıfır veranda ve teras alanları bulunan, banyo ve mini mutfaklı VIP pavilyonları ile misafirlerine sonbahara dinlenerek girme fırsatı sunuyor.

2 ve 3 katlı, ağaç boyunu geçmeyen binalardan oluşan Güral Premier Hotel Belek, plaj ile iç içe konumlanan, birbirinden farklı temalardaki beach bar'ların bulunduğu, hizmetin en üst seviyede tutulduğu sahiliyle farklılık yaratıyor.

Sağlık ve güzellik için dünyaca ünlü Quu Spa

Dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards'ı dördüncü kez alarak, 2015'te de hem Türkiye'de hem Avrupa'da ‘En Lüks Spa' seçilen Quu Spa, dünyanın çeşitli ülkelerinden getirilen, alanlarında uzman terapistler ve Organik ürünleriyle bir spadan çok daha fazlası. Quu Spa, Avrupa ve uzak doğu masajları, Türk hamamından, güzellik uygulamalarına kadar geniş bir skalada hizmet veriyor.

Çocuklar için okul öncesi doping

Yorucu bir okul maratonuna başlayacak olan çocuklar için güzel bir tatil en büyük ödül.

Güral Premier Hotels&Resorts, her yaş grubu için ayrı oyun odalarının bulunduğu, sabah 09.00'dan akşam 23.00'e kadar profesyonel eğitmenler gözetiminde çocukların teslim edildiği Happyland alanı ile çocuklu ailelere süresiz tatil keyfi sağlıyor.

Çocuklar yeni arkadaşlıklar edinerek sosyal gücünü kuvvetlendirirken, öğretici ve eğlenceli oyunlarla kaliteli zaman geçirebiliyor. Bunların yanında sahilde gölge bir alan içinde konumlanmış olan oyun parkıyla aileler çocuklarını sahilden tatil keyifleri bozulmadan takip edebiliyor.  

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara'da 10 bin 889 konut satıldı! Çankaya 1753 konut satışıyla ilk sırada!
TÜİK Ankara bölge müdürlüğünden alınan verilere göre Ankara’da Nisan ayında 10 bin 889 konut satıldı. İşte ilçe ilçe konut satış rakamları...
Organizers Plastik Metal konkordato korumasına alındı!
Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Organizers Plastik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato başvurusunu kabul ederek, 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verdi.
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’ın ruhsatını aldı! 
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 5.Kısım’da 487 adet Konut ve 26 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 513 adet Bağımsız Bölüme ait yapı ruhsatları alındı.
Dayımik Tekstil’in konkordato süreci resmen sona erdi!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Dayımik Tekstil ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato sürecinin sona erdirilmesine karar verdi.
Tuzla Fars Pandros’ta güncel fiyatlar 7 milyon TL’den başlıyor! Teslimler Haziran’da!
Fars Pandros projesinde yer alan konutların satış fiyatları 7 milyon TL’den başlıyor. Projedeki konutların teslimleri Haziran ayında yapılacak.