4 Ağustos 2015 Salı

EVLER 54 BİN LİRA

Yunanistan'da kriz öncesinde 50 bin euro olan evler şu an 18 bin euroya (54 bin liraya) alınabiliyor. Yunan Emlakçılar da evler satılsın diye komisyon almayarak, alımı daha da ucuza getiriyor. Bu durum ise biraz parası olana fırsat sunuyor. Ev alarak tatilini 'Komşu'da geçirmek isteyen Türk vatandaşları, Yunanistan'a akın ediyor. Atina'daki kriz nedeniyle fiyatları düşen evlere birçok ülkeden de ilgi başladı.

EN BÜYÜK EŞİTSİZLİK YUNANİSTAN'DA

Öte yandan, Yunanistan'da en zenginler ve en yoksullar arasındaki gelir uçurumu daha da arttı. OECD'nin 34 Avrupa ülkesinde gerçekleştirdiği araştırmaya göre, 2014'te en büyük eşitsizlik Yunanistan'da yaşandı, yoksullar daha yoksul, zenginler ise daha Zengin oldu. 

Araştırmada, Yunanistan'da 2007'de yüzde 11 olan yoksulluk oranının 2014'te yüzde 32'ye yükseldiği, gayri safi milli hasılanın önemli bölümünü kontrolü altında tutan yüzde 2'lik oranın ise yüzde 10'a çıktığı vurgulandı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
İki şehirde satılık 20 gayrimenkul! Arsa, iş yeri, kargir ev...
Adana ve Elazığ'da yer alan arsa ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihaleleri 3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.