4 Ağustos 2015 Salı

Değişimin mimarı İŞ GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü. Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği'nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, Gayrimenkul kategorisinde 100 üzerinden 99 puan toplayarak 2014 Faaliyet Raporu kategorisinde "Platin Ödül"ün sahibi olan İŞ GYO bu sayede Türkiye'nin En iyi 20 Faaliyet Raporu ödülleri arasında yerini aldı. Tüm dünya ve tüm sektörler arasında "En Yaratıcı Rapor Bronz Ödülü"nü de almaya hak kazanan İŞ GYO, EMEA Bölgesi'nde tüm sektörler arasında "En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü"nün de sahibi oldu.

Gayrimenkul ortaklığı sektöründe Avrupa-Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki en iyi 50 Kurum arasında 17. olan İş GYO, dünya genelinde en iyi 100 Kurum arasında 33. sırayı aldı.

İş GYO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, ilk izlenim kriterinden 30 üzerinden 30 puan alırken, rapor kapağı, paydaşlara mektup, rapor anlatısı, finansal içerik, yaratıcılık ve bilgiye erişilebilirlik gibi değerlendirme kriterlerinde jüriden 10 üzerinden 10 puan aldı. Değerlendirme sonucunda toplam puanı 100 üzerinden 99 olan İş GYO 2014 Faaliyet Raporu "Platin Ödül"ün sahibi oldu.

2001 yılında kurulan League of American Communications Professionals (LACP), halkla ilişkiler sektöründe sınıfının en iyi uygulamalarını seçerek iletişim becerilerinde örnek alınacak eser niteliğindeki ürünleri ödüllendiriyor. Çeyrek dönemler halinde düzenlenen LACP yarışmalarına dünya genelindeki yüzlerce büyük firma iletişim alanındaki çalışmalarıyla katılıyor. 2014 yılı Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'ne bu yıl 20 ülkeden 1000'e yakın firma başvuru yaptı.

İş GYO'nun 2014 yılı Faaliyet Raporuna http://www.isgyo.com.tr/yatirimci-iliskileri/raporlar-ve-sunumlar/yillik-faaliyet-raporlari/adresinden ulaşabilirsiniz.

100 üzerinde 99 puan alan İş GYO Faaliyet Raporunun puan dağılımı şöyledir:

İlk İzlenim                        30 üzerinden 30

Rapor Kapağı                   10 üzerinden 10

Paydaşlara Mektup            10 üzerinden 10

Rapor Anlatısı                   10 üzerinden 10

Finansal İçerik                   10 üzerinden 10

Yaratıcılık                         10 üzerinden 10

Mesajın Netliği                   10 üzerinden 9

Bilgiye Erişilebilirlik             10 üzerinden 10

Toplam Puan                    100 üzerinden 99

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında

1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine Yatırım yapmak üzere kurulmuştur.  Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek Çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir.

İş GYO'nun ağırlıklı olarak Ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 32'si Ofis, %22'si Alışveriş Merkezi ve hipermarket, %1'i Otel, %1'i Arsa, %37'si proje, %7'si para ve Sermaye Piyasası araçları şeklindedir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Ankara Merkez, Ankara Kızılay, Sirkeci ve Antalya Banka Hizmet Binaları, Güneşli Operasyon Hizmet Binası, Taksim Ofis Lamartine, Real Hipermarket, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tradresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Tarım Kredi'de elektronik ürünlerde 30 Eylül'e kadar indirim fırsatı! 
Tarım Kredi'de ilk kez elektronik ürünlerin satışını başlatarak, tablet, cep telefonu ve akıllı saat gibi teknolojik cihazları uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağını açıkladı.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...