4 Ağustos 2015 Salı

Yunanistan, kurtarma paketi anlaşması için Avrupalı kreditörlerle pazarlığa başladığı 26 Haziran'dan bu yana halk büyük sıkıntı çekti. bankalar nakit çekim limitlerini 60 dolarla sınırladı, emekliler para çekmek için bankalar önünde kuyruklara girdi.

KRİZ, LÜKS SEYAHATÇİLERİ UZAKLAŞTIRMADI

Ancak ülkedeki krizle birlikte, rekabet avantajını kaybetmek istemeyen turistik işletmelerin promosyonları, Atina başta olmak üzere Yunanistan'tan üç bölgenin turistlerin en çok tercih ettiği bölgeler arasına girmesini engellemedi.

Wall Street Journal gazetesinde yer alan bir haberde, dünya lüks Turizm merkezleri listesine Yunanistan'dan üç bölgenin girdiği görüldü.

EN POPÜLER LÜKS TURİZM KENTİ SEUL

En popüler lüks Turizm kenti Seul olurken, onu Dubai ve Milan izledi.

ATİNA, GİRİT VE MİKANOS LİSTEDE

Atina, 15 kentlik listede dördüncü sırada yer alırken, Girit ve Mikonos adaları ise listede 12 ve 13'üncü sıralarda yer aldı.

Wall Street Journal gazetesi, 15 şehirlik listenin, seyahat ve Teknoloji sitesi Switchfly üzerinden 2014-2015 Haziran arasında gerçekleştirilen birinci sınıf uçuş ve beş yıldızlı Konaklama rezervasyonlarına göre hazırlandığını belirtti.Kaynak: (Hürriyet) 

Yorumlar

Diğer Haberler

Adana'da kentsel dönüşümden lüks konut projesi çıktı!
Adana'da Göl Mahallesi'nde başlayan 'kentsel dönüşüm' projesiyle ağaçlar kesilerek TOKİ tarafından lüks konutlar yapıldığı kaydedildi. İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hıdır Çak; "Yapılan kentsel dönüşüm değil, kentsel soygundur." dedi.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Belediyelerden iki şehirde satılık arsa ve konutlar!
Belediyeler Narlıdere’de yer alan 3 adet konut ve Gaziantep’te yer alan 1 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 2 Ekim ve 3 Ekim’de yapılacak.