4 Ağustos 2015 Salı

Bu kapsamda, GROHE Live!Center İstanbul, 23 Temmuz Perşembe günü Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) üyelerini ağırladı. AHK üyeleri dj performans eşliğinde kokteyle katıldılar. İstanbul'da 1994 yılından bu yana faaliyet gösteren AHK, Türk-Alman ilişkilerinin gelişmesinde de önemli rol oynuyor.

Doğu Akdeniz, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin ilk Live!Center’i

Pek çok GROHE ürününün uygulamalı olarak sergilendiği 350 metrekarelik sergi alanına sahip olan Live!Center İstanbul, ilham arayışında olan profesyonellere ve çözüm arayışında olan müşterilere GROHE'nin inovatif Tasarım seçeneklerini ve mükemmel kalitesinden örnekler sunuyor. Live!Center İstanbul'da GROHE bayileri, iş ortağı konumundaki Mimarlar, müteahhitler, uygulamacılar, tesisatçılar ve son Tüketiciler uygulamalı olarak sergilenen GROHE ürünlerini ve teknolojilerini ilk elden deneme fırsatı buluyorlar.

GROHE hakkında

GROHE dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE Group, global GROHE markası kalite, Teknoloji ve tasarımın yanı sıra "Pure Freude an Wasser" felsefesini sunmayı amaçlayan sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.

GROHE'nin dünya çapında 6.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400'dür. GROHE, Almanya'daki üç üretim tesisinin yanı sıra, diğer pazarlarda da birçok tesise sahip. GROHE, Banyo ve Mutfak ürünleri portfolyosuyla, 2014 yılında 1,2 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.

Ocak 2014'te LIXIL Group ve Japon Kalkınma Bankası tarafından satın alınan GROHE Group halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.

LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. Nisan 2015'ten tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LIXIL Group'un global sıhhi tesisat ürünleri iş kolu yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu (LWTG) iş birimine entegre edilecektir. GROHE, LWTG içinde bağımsızlığını sürdürecektir.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak alım-satım harcına yeni düzenleme geliyor! İndirim için yasa tasarısı sunulacak!
Ak Parti hükümeti, gayrimenkul alım satımındaki tapu harç oranlarında indirime gidilmesi için yasa teklifi sunacak. İşte konu ile ilgili son dakika detayları….
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.