4 Ağustos 2015 Salı

İstanbul Sancaktepe'de Simpaş GYO tarafından hayata geçirilen Simpaş Aydos Country'de doğa ile iç içe bir yaşam imkanı elde ediliyor. Aydos Ormanı'na yakın konumuyla öne çıkan proje, Ataşehir ve Kartal 10 dakika, TEM Otoyolu ve E-5 karayolu bağlantı yollarıyla Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın bir mesafede bulunuyor.

Simpaş Aydos Country'de en küçük daire 68 m2

Toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerine hayata geçirilen Simpaş Aydos Country'de 900 Konut yer alıyor. Projede 68 metrekare ile 208 metrekare arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon Daire seçenekleri yer alıyor.

Fiyatlar 256 bin liradan başlıyor

Spor alanları, yüzme havuzu, hamam, oyun alanları, yürüyüş alanları, otopark ve güvenlik gibi ayrıcalıkların bulunduğu projede koru yolu, göl, patikalar, balıklı göl, renk bahçesi, su değirmeni gibi sosyal alanlar bulunuyor. Fiyatların 256 bin liradan başladığı projede 10 bin TL peşinat verildiğinde kalan tutar 2 ara ödeme ve 30 ay vade farksız tamamlanıyor. Simpaş Aydos Country'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor.

Simpaş Aydos Country iletişim bilgileri

www.aydoscountry.com

444 1 440


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ'nin Demirci'de sosyal konut projesi inşaatı başladı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleşen Demirci 2. Etap 142 adet sosyal konut projesinin inşaatına başlandığı açıklandı.
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
1933 yılında Eminönü'nde dükkan kiraları 50 TL!
Eminönü'nde Mal Müdürlüğü'nden Gühane Hastanesi karşısındaki iki dükkan elli liradan kiraya verilmiş.