4 Ağustos 2015 Salı

216 Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen 216 Butik Plus'tan ev sahibi olmak isteyenler için beş farklı kampanya başlatıldı. Ara ödemeli, faizsiz, peşinatı teslimde, kredisi teslimde ve peşin ödeme adlarını taşıyan bol seçenekli kampanyasından yararlananlar avantajlı fiyatlarla ev sahibi olabilecek.

216 Butik Plus’ta rağbet ara ödemeli kampanyaya

Düzenledikleri kampanyayla 216 Butik Plus'tan ev almayı kolaylaştırdıklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, "Kampanya kapsamında Daire almak isteyenlere peşinde yüzde 10'a varan indirim, 48 aya sıfır faiz, yarısı peşin yarısı teslimde ve hiç peşinatı olmayanlar için Daire bedelinin yüzde 75'ine denk gelen krediyi şimdi kullanma, peşinatı ise teslimdeödeme seçeneği sunuyoruz. Fakat bunlar içinde en fazla ilgiyi ‘Ara ödemeli' kampanyamız görüyor. Bu kampanyadan yararlananlar yüzde 10 peşinatı şimdi öderken, kalan yüzde 15 ödemeyi teslimde verebilecek. Ödemenin yüzde 75'lik kısmı içinse kredi kullanabilecek" dedi.  

120 ay vade avantajı

Dündar, "Ara ödemeli kampanyadan yararlanıp 216 Butik Plus'tan 255 bin liraya 1+1 daire alanlar 120 ay vadede aylık 2 bin 715lira taksitle ev sahibi olabilecek" diye konuştu. Projenin sağlam zemini, temiz havası ve ulaşım kolaylığıyla İstanbul'un en hızlı prim yapan lokasyonlarının başında gelen Çekmeköy'de inşa edildiğini ifade eden Dündar, inşaat çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü projede hayatın 14 ay sonra başlayacağını açıkladı.

123 konut bulunuyor

Bilent Dündar'ın verdiği bilgiye göre 2 blokta 123 daireden oluşan 216 Butik Plus'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde konutlar bulunuyor.Sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ve hayatı kolaylaştıracak şekilde tasarlanan projede bay ve bayan kuaförü, eczane, market, café, pastane ve kuru temizleme gibi Ticari alanlar yer alıyor. Hemen girişinde lobi ve resepsiyonun bulunduğuproje, fitness merkezi, sauna, çocuk ve büyükler için oyun alanı ve servis bekleme odasıyla daire sakinlerine açılır-kapanır havuz ile kapalı havuz keyfi ve güneşlenme imkanı sunuluyor.

Metroya 2 dakika uzaklıkta

Proje, kolay ulaşımı ve eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Üsküdar Çekmeköy Metrosu'na 2 dakika, üçüncü köprü bağlantı yoluna 3 dakika, yapımına başlanan Karadeniz bağlantı yoluna 3 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 20 dakika mesafede yer alıyor. 216 Butik Plus, Özyeğin Üniversitesi'ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

216 Butik Blus iletişim

www.216yapi.com

444 4 216


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Citroen'den tüm modellerde sıfır faizli kredi imkanı!
İkinci el otomobil fiyatlarının sıfır fiyatlara yakın olduğu ve hatta bazı sıfır modellerden yüksek olduğu dönemde Fransız devi Citroen çarpıcı kampanya başlattığı ifade edildi. 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizlerinde son durum! İşte banka banka faiz oranları!
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki söz konusu bu faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri ne oldu? İşte banka banka 32 gün vadede 500 bin Türk Lira’nın getirisi...
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Kahramanmaraş'ın ‘fay etüt raporu’ sonuçları açıklandı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaklaşık olarak 7 bin 854 hektar alanda yürütülen Kahramanmaraş'ın fay etüt raporu sonuçlarını açıkladı.