4 Ağustos 2015 Salı

Beton malzemenin üstün teknik özellikler ve ileri teknolojiyle biçimlendirildiği KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini'nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

Uluslararası firmaların özgün koleksiyonlarını Türkiye'de satışa sunan kibrID material, duvar ve zemin kaplamalarında yeni bir dönem başlatıyor. Suyun cezbediciliğini ve ışıltısını barındıran kristal ve mineral oluşumların mucizesi olarak tasarlanan KAZA Concrete Penta beton bazlı karolar, mimar ve iç mimarlara sanatsal mekan çözümleri sunuyor… Dünyaca ünlü tasarımcı Cristina Vezzini tarafından geometrik ve Minimalist çizgilerle tasarlanan Penta koleksiyonu, duvarlarda üç boyutlu bir bütünlük oluşturuyor.

Eski Yunanca'da beş köşenin birleşimi anlamına gelen Penta, farklı yüzey ve açılarda birbirine bağlı çokgen dokulardan oluşan modüler karolar olarak karşımıza çıkıyor. Çok yüzlü beton bazlı karolar duvara döşendiğinde doğada olduğu gibi çok sayıda yansıma içeren hareketli bir yüzey ve katmanlı modeller oluşturuyor. TasarımcısıCristina Vezzini'nin çocukluğundaki tohum, bitki ve su altı oluşum görüntülerine sadık kalarak şekillendirdiği Penta'nın özünü kristal ve mineral oluşumlar meydana getiriyor. Kusursuz kabartmalarla duvarlarda üç boyutlu bütünlük oluşturan Penta, çağdaş görünümü ve heykelsi hatlarıyla da Modern sanata göndermeler yapıyor.

kibrID MATERIAL Hakkında:

kibrID material, görsel ve teknik özellikleri ile uluslararası alanda dikkat çekmiş ve kendini kabul ettirmiş birçok markayı temsil ediyor. Vitrinini; araştırmacı, seçici, yenilikçi ve çevreci bir anlayışla her zaman güncelleyen kibrID MATERIAL, tasarımcılara başta zemin, duvar ve tavan kaplama ürünleri olmak üzere çok amaçlı dekoratif panel, Banyo/mutfak armatürleri ve aksesuarları ile Aydınlatma elemanları gibi birçok farklı alanda çözümler sunabiliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’na toplu konut projesi! Dar gelirli vatandaşlara ev sahipliği yapacak!
Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın bir bölümüne ait yeni imar planı, Çevre Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenişehir Rezerv Yapı Alanı’nın dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal konut projelerine ev sahipliği yapması hedefleniyor.
İBB, Kadıköy sahildeki gayrimenkulü restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 18 milyon TL'ye kiraya veriyor! 
İBB, Kadıköy sahilde dolgu alanda bulunan yapılar ve açık alanı,  restoran ve kafe olarak kullanılmak üzere 3 yıllığına kiraya veriyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihi... 
Konutta kolay kredinin yolu açılıyor!
BDDK,, bireysel ve konut kredilerinde daha önce yüzde 150 şeklinde belirlediği ilave risk ağırlıklarını düşürdü. Bazı bankaların yeni döneme hazırlık amacıyla uzun vadeli konut ve taşıt kredisi faizlerini düşürmeye başlaması da dikkat çekti.
Dacia Jogger Extreme Hybrid'de ÖTV muafiyeti fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın! 
Sınırlı sayıdaki 2024 Model Yılı Jogger Extreme Hybrid, bu aya özel ÖTV muafiyetiyle satışta. Peki Dacia Jogger Extreme Hybrid fiyatı ne kadar? İşte 21 Eylül 2024 fiyat listesi... 
Altın fiyatlarında büyük deprem! Çeyrek altın, tam altın, Ata lira fiyatlarını gören inanamadı!
Altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçerken, 1 gram altın fiyatlarını görenler de inanamadı. İşte son dakika altın fiyatları 22 Eylül 2024…