21 Temmuz 2015 Salı

B&B Italia, Maxalto, Cassina, Knoll, JNL gibi dünya markalarının birçok ürünü, Mozaik Fulya Outlet Showroom'unda %50 indirimli rakamları ile satışa sunulmaya başladı.

Ev mobilyasından ofis mobilyasına; banyo ve mutfaktan aydınlatmaya; perdelik ve döşemelik kumaştan Aksesuar ve çocuklara yönelik tasarımlara kadar Modern hayatın her türlü gereksinimini tek bir çatı altında bulundurarak Türkiye'de alışılmadık bir referans noktası oluşturan Mozaik, Fulya'da yer alan showroom'unda dünya markalarını yüzde 50, yüzde 70'lere varan indirim ile çok özel tasarımlarını tüketici ile buluşturuyor.

Kanepeden  sandalyeye, koltuktan aydınlatmaya, dış mekan Mobilya ürünlerine kadar bir çok ürün bu özel Outlet sisteminde yer alacak. Fulya Showroom'da, B&B Italia marka Omnia kanepe, Cassina marka Otto kanepe, B&B Italia marka Andy kanepe, JNL marka Sandalye, Maxalto marka Max masa, Knoll Womb Koltuk ve puf, Maxalto Musa Sandalye, Paola Lenti marka Surf şezlong gibi birçok dünya markasının ürünü yer alıyor.

www.mozaiktenthouse.com

Yorumlar

Diğer Haberler

TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...