21 Temmuz 2015 Salı

Vefa Holding'in lokomotif şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi'nde 214. sırada yer aldı. Vefa şirketi, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında İstanbul'daki tek Şirket olurken, Türkiye'den ise listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Şirket olarak Türkiye'nin en büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu içinde olmaktan gurur duyduklarını belirterek, Vefa'nın istikrarlı büyümesini sürdüreceğini söyledi. Sektörün yüksek kapasiteli üreticilerinden biri olarak çözümlerini entegre bir şekilde sunduklarına dikkat çeken Koçyiğit, bugüne kadar ise 75'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ülke ekonomisi için katma değer ürettiklerinin altını çizen Koçyiğit, bu yıl özellikle Körfez ülkelerine ve kuzeyde Cezayir'le birlikte Sahra altı Afrika'ya yöneldiklerini söyledi. Koçyiğit, ihracatlarını daha da artırmak için belirledikleri ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar kurmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Prefabrike ve Çelik Yapı sektörünün önde gelen gruplarından biri olarak lokomotif şirketleri ile Türkiye'nin en büyük ilk 1000 sanayi kuruluşu içinde yer aldıklarını bildiren Turan Koçyiğit, şöyle devam etti: "İhracat başarımızı da ilk 1000 ihracatçı firma arasına isimlerimizi yazdırarak tescilledik. Sektörümüz artık sadece Türkiye'nin ihtiyaçları için değil, çevresindeki Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez Ülkeleri ve hatta Avrupa'nın taleplerini karşılayan bir üretim gücüne ulaştı.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ankara Yenimahalle'ye 270 konutluk dev proje: Mall Of Altındoruk 4 satışa çıktı!
Ankara Yenimahalle'de Altındoruk İnşaat tarafından inşa edilen  Mall Of Altındoruk 4 satışa çıktı. Peki  Mall Of Altındoruk'ta konut fiyatları ne kadar? 
Gebze’de Emtek Çelik’e 3 ay geçici konkordato koruması!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Emtek Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında geçici mühlet kararı verdi.
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin 5-10 yıl sonra ‘Buralar eskiden dutluktu’ diyeceğiniz arazi bölgelerini açıkladı!
Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Bıuralar eskiden dutluktu’ diyeceğiniz arazi bölgelerini açıkladı.
Orion Life İzmir’de 2 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2026 Aralık’ta!
İzmir’in hızla gelişen ilçelerinden Karabağlar’da yükselen Orion Life projesinde yer alan konutların satış fiyatları 2 milyon 950 bin TL’den başlıyor. 
TOKİ Arnavutköy Sazlıbosna 18. Bölge 2. Etap için düğmeye bastı! Bin 109 konutluk yeni proje geliyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Sazlıbosna 18. Bölge 2. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede bin 109 adet konut yer alacak.