21 Temmuz 2015 Salı

Vefa Holding'in lokomotif şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi'nde 214. sırada yer aldı. Vefa şirketi, bu yıl listeye girebilen sektör firmaları arasında İstanbul'daki tek Şirket olurken, Türkiye'den ise listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Şirket olarak Türkiye'nin en büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu içinde olmaktan gurur duyduklarını belirterek, Vefa'nın istikrarlı büyümesini sürdüreceğini söyledi. Sektörün yüksek kapasiteli üreticilerinden biri olarak çözümlerini entegre bir şekilde sunduklarına dikkat çeken Koçyiğit, bugüne kadar ise 75'ten fazla ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ülke ekonomisi için katma değer ürettiklerinin altını çizen Koçyiğit, bu yıl özellikle Körfez ülkelerine ve kuzeyde Cezayir'le birlikte Sahra altı Afrika'ya yöneldiklerini söyledi. Koçyiğit, ihracatlarını daha da artırmak için belirledikleri ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar kurmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Prefabrike ve Çelik Yapı sektörünün önde gelen gruplarından biri olarak lokomotif şirketleri ile Türkiye'nin en büyük ilk 1000 sanayi kuruluşu içinde yer aldıklarını bildiren Turan Koçyiğit, şöyle devam etti: "İhracat başarımızı da ilk 1000 ihracatçı firma arasına isimlerimizi yazdırarak tescilledik. Sektörümüz artık sadece Türkiye'nin ihtiyaçları için değil, çevresindeki Orta Asya, Afrika, Ortadoğu, Körfez Ülkeleri ve hatta Avrupa'nın taleplerini karşılayan bir üretim gücüne ulaştı.

Yorumlar

Diğer Haberler

TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor?