21 Temmuz 2015 Salı

Tunçmatik’ten İki Yeni Regülâtör: Reguline 2000VA ve 3000VA 

Bilişim sektöründe 46 yıldır geliştirdiği ürünlerle sektöre yön veren Tunçmatik, regülâtör ailesi "Reguline"a, 2000VA ve 3000VA olarak iki yeni model ekledi.

Reguline; Farklı Güçte Modelleri ile Hayat Kurtarıyor.

Tunçmatik'in yeni regülâtörü Reguline, tüm hassas cihazlar için regüle edilmiş temiz Enerji ve tam koruma sağlıyor. Bilgisayar, Televizyon, Kombi, Buzdolabı, çamaşır makinesi gibi elektrikli ve Elektronik cihazlar için uygun olan Reguline, 600VA ve Reguline 1000VA modellerine, 2000VA ve 3000VA kapasitesindeki iki yeni modellini de ekleyerek dört farklı seçenek ile kullanıcıyla buluşuyor.

Reguline'ın en önemli özellikleri arasında; geniş voltaj aralığında çalışma, ön panelden giriş-çıkış voltaj değerlerinin izlenebilmesi, trafosunun yüksek ısıdan zarar görmesini engellemek için kullanılan termik sigorta, kısa devre, aşırı akım ve yüksek ısı koruması özellikleri bulunmaktadır.

Reguline, tüm bunların yanında kompakt tasarımı ve alev almayan plastik gövdesiyle de dikkat çekiyor. Küçük yapısıyla özellikle alan sıkıntısı yaşayan ev ve iş yerleri için ideal olan ürün, sürekli düşük veya yüksek gerilimden kaynaklanacak sorunları ortadan kaldırıyor.

Son Kullanıcı Satış Fiyatları:

Reguline 2000VA: 210,00 TL+KDV

Reguline 3000VA: 256,00 TL+KDV

Yorumlar

Diğer Haberler

Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...