21 Temmuz 2015 Salı

Kayaşehir'e tramvay ve Metro hattından sonra Raylı Sistem hattı da geliyor. Merkezi Kayaşehir olan Halkalı-Arnavutköy-3.havalimanı Raylı Sistem hattının 2019'da tamamlanması planlanıyor. 33 kilometre hat üzerinde 7 duraktan meydana gelen Halkalı 3. havalimanı raylı sistem hattı tamamlandığında Ulaşım 33 dakikaya inecek.

Halkalı Arnavutköy 3.Havalimanı raylı sistem hattının güzergahı;

- Halkalı
- Halkalı Toplu Konut
- Tema
- Olimpiyat
- Kayaşehir Merkez
- Taşoluk
- Arnavutköy Merkez
- 3.Havalimanı

Başakşehir'den Kayaşehir'e 4,5 dakikada ulaşım 
3 kilometre hat uzunluğuna sahip olan Başakşehir Kayaşehir Metro hattı ile iki semt arasındaki mesafe 4,5 dakikaya inecek. Başakşehir Kayaşehir metro hattının 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Kayaşehir metro hattı durakları ise;

- Metrokent
- Onurkent
- Sağlıkkent
- Kayaşehir Merkez 

Yorumlar

Diğer Haberler

Akfen GYO'ya ait Bodrum Loft'a ek oda ve iskele yapılması için Çed süreci başladı!
Akfen GYO'ya ait, 57 dönüm araziye inşa edilen Bodrum Loft’a ek oda ve iskele yapılması için ÇED süreci başladı.
Milli Emlak’tan İstanbul Sancaktepe’de 6 milyon 50 bin TL’ye satılık arsa!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Sancaktepe’de yer alan arsayı 6 milyon 50 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Mayıs’ta yapılacak.