17 Temmuz 2015 Cuma

Dünyanın önde gelen ve 1966'dan bu yana her türlü güç ihtiyacı için öncelikli tercih edilen Avrupa'nın en büyük jeneratör sistemleri markası FG Wilson, insanlara 7/24 daimi ve garantili kesintisiz hayat sunuyor. FG Wilson markasının uluslararası garantisiyle; fabrika, AVM, otel, havaalanı, sanayi ve tüm büyük işletmelerin yanı sıra artık villa, Konut, malikane, akıllı bina gibi yaşam alanları ile atölye, restoran gibi daha küçük işletmelere de "kesintisiz hayat için kesintisiz Enerji" temin ediyor.

Avrupa'nın en büyüğü ve dünyanın önde gelen güvenilir markası FG Wilson'dan yeni açılım: F Product ile ev tipi jeneratörler…

FG Wilson geliştirdiği "F Product" ile kısa süre önce ev tipi jeneratörlerde Türkiye pazarına girdi. FG Wilson'ın uluslararası garantilerine sahip olan, muadillerine göre çok daha sessiz ve güçlü F Product jeneratörler, mobilya ve dış görünüşleri ile de beğeniliyor. Hem küçük hem de oldukça güçlü olan F Product jeneratörler (35 – 125 kVA) sessizlikleri ve yüksek performanslarıyla özellikle akıllı evlerde ve yeni nesil ofislerde tercih ediliyor.

Günümüzde; Akıllı evler çok rağbet görüyor ve bu evlerde konforu sağlayan birçok ekipman elektrik ile çalışıyor. Bu nedenle oluşabilecek olası bir Enerji kaybında, kullanıcıların hayat kalitesi FG Wilson'un F Product jeneratörleri ile kesintiye uğramadan devam ettiriliyor.  FG Wilson F Product jeneratörleri tercih edenler, enerji kaynaklarına  güveniyor ve herhangi bir enerji kesintisinde Konfor kaybına uğramıyor.

Ev tipi jeneratör gruplarında, tüketicilerin dikkat etmesi gereken en önemli faktörün ürün kalitesi olduğuna dikkat çeken FG Wilson Türkiye yetkilileri şu bilgileri veriyor: "Tüketiciler genelde jeneratör ile ilgili teknik bilgiye sahip olmadıklarından karşılaştırma yaparken ağırlıklı olarak fiyat endeksli bir tercih yapıyorlar.  Bu tercihlerde tüketiciler kalite ve performans konusunda sıkıntılar yaşıyor ve ürünlerden bekledikleri performansı alamayarak yeni bir jeneratör grubu satın almak zorunda kalıyorlar.  Baştan doğru karar verip FG Wilson F Product jeneratör alanlar ise yıllarca sorunsuz bir şekilde kesintisiz enerji elde ediyor."

7/ 24 - 365 gün hizmet odaklı çözüm ortağıolan FG Wilson, yıllardır dünyanın her noktasında  kullanılan jeneratör gruplarını aynı standart ve kalite ile üreten, satış sonrası kesintisiz hizmetleriyle de öne çıkan bir markadır. Deneyimli ve dinamik FG Wilson Türkiye ekibi, hayatınızın her alanında kesintisiz ve garantili enerji teminini sağlamaktadır.


Kurumsal Bilgi:

1966'da Kuzey İrlanda Belfast'ta kurulan FG Wilson, 186 bin m2 kapalı alanda yıllık 130 binin üzerinde üretim kapasitesiyle dünyanın en büyük jeneratör üreticisidir. FG Wilson, üçü İngiltere'de, diğerleri ABD, Çin, Hindistan ve Brezilya'da olmak üzere beş kıtada toplam yedi üretim tesisine sahiptir. FG Wilson Türkiye,Jeneratör konusunda uzun yıllara dayanan birikime sahip satış ve satış sonrası uzmanlardan oluşan kadrosu ile İstanbul'da Genel Müdürlük, Marmara, Ege ve Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de Bölge Müdürlükleri ve Erbil'de Kuzey Irak Bölge Müdürlüğü ile hizmet vermektedir. Güç ihtiyaçlarının zorlu ve kapsamlı olduğu projelerde tasarım ve yapılandırma aşamaları, jeneratörün montaj ve devreye alma aşamaları dahil olmak üzere komple anahtar teslimi çözümler sunmaktadır. Deneyimli ve dinamik FG Wilson TürkiyeEkibi, dünyanın en bilinen, en tercih edilen jeneratör sistemlerinin yanı sıra kesintisiz enerjiyi sürdürmeyi risksiz sağlayan "FG Wilson" katma değerini de sunmaktadır.

www.fgwilson.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.