16 Temmuz 2015 Perşembe

Hayata geçirdiği 18 projede 40 bin kişiyi Ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, çalışanlarına iftar yemeği verdi. bahçeşehir'de bulunan Sayfiye Restaurant'da gerçekleşen iftar yemeğine Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt da katıldı.

Tamer Özyurt herkese teşekkür etti

Keyifli bir ortamda gerçekleşen yemek tüm çalışanları biraraya getirdi. İftar yemeğinde bir konuşma yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, 2015 yılını dolu dolu gerçirdiklerini belirterek bu başarıda katkısı bulunan tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Yeni projelere hazırlanıyor

Şu anda 7 şantiyede çalışmalarının sürdüğünü belirten Özyurt, yıl sonunda Nşehir II. Etap, Ncadde Business ve N5Suites projelerini tamamlayıp sahiplerine teslim edeceklerini açıkladı. Yeni projelere hazırlandıklarının müjdesini de veren Tamer Özyurt, eylül ayından itibaren lansmana çıkacaklarını açıkladı.  

Yorumlar

Diğer Haberler

İBB Meclisinde 9 ilçedeki gayrimenkullerin satışına onay çıktı! Muhalefet şerhi olanlar da satılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, mülkiyeti belediyeye ait farklı ilçelerdeki bazı gayrimenkullerin satışına onay verildi. Muhalefet şerhi olan taşınmazların da satışı kabul edildi. İşte ayrıntılar... 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi.