16 Temmuz 2015 Perşembe

Türkiye'de Sanayi ve inşaat sektöründe 50 yılı aşkın tecrübe ve birikime sahip olan KLT YAPI'nın sunduğu, içinde yaşayanlara farklı bir dünyanın kapılarını aralayacak olan 8 villadan oluşan, Bodrum Gündoğan'daki Novo Maison evlerinde, Gaggenau markalı ürünler kullanılıyor.

Projede kullanılan, fonksiyon ve estetik olarak yepyeni bir yaklaşım sunan Gaggenau ürünleri ankastre soğutucu, Seramik ocak, fırın, mikrodalga ve ızgara, davlumbaz ile bulaşık makinesinden oluşuyor. Profesyonel teknolojiyi ev mutfaklarına taşıyan, bir beyaz eşya markası olmanın ötesine geçerek seçkin bir Mutfak kültürünün temsilcisi haline gelen Gaggenau'nun sunduğu ürünler, keyifli davetlerde ev sahiplerinin en büyük yardımları olacak.

Üstün kaliteli Ev Aletleri üreticisi Gaggenau, "Made in Germany" teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan ürünleri ile özel Mutfak alanında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 330 yılı aşkın geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir Tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih'in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50'yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor. Şirket, 2014 yılında yaklaşık 200 milyon Avro ciro elde etti.

Farkın adı Gaggenau.
www.gaggenau.com

Yorumlar

Diğer Haberler

6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.