15 Temmuz 2015 Çarşamba

Amerikan Isıtma Soğutma ve İklimlendirme Mühendisleri Derneği ASHRAE'nin Türkiye temsilcisi ASHRAE Turkish Chapter, her yıl farklı konu başlıkları ile farklı bir ülkede gerçekleştirilen ve dünyanın her yerinden katılımın olduğu RAL CRC konferansını 2015'te İstanbul'a getiriyor.

ASHRAE bünyesindeki en geniş bölge olan ve adını da bu özelliğinden alan RAL (Region At Large - Geniş Bölge); Türkiye'nin yanı sıra Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Nijerya, Mısır, Pakistan, Suudi Arabistan, Katar, Yunanistan, Romanya, Sırbistan, Polonya, Slovenya, Macaristan, Hırvatistan, Makedonya, Lübnan, Portekiz, Sri Lanka, İspanya ve Güney Kıbrıs bölümlerini de bünyesinde barındırıyor. 

Dünyada sayıca en fazla ülke ve en fazla enternasyonel destinasyona sefer düzenleyen Türk Hava Yolları, "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ile  2-4 Ekim tarihlerinde Steigenberger İstanbul Maslak Otel'de gerçekleşecek olan RAL CRC 2015 İstanbul'un resmi havayolu taşıyıcısı olarak dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara yola çıktıkları andan itibaren benzersiz bir İstanbul deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.