15 Temmuz 2015 Çarşamba

216 Sancaktepe Konutları, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus Rezidans projeyeri ile binlerce aileyi ev sahibi yapan 216 Yapı, çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu.

Fethi Paşa Korusu'nda Dilruba restoranda gerçekleşen yemeğe 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar'ın yanı sıra 216 Yapı Genel Koordinatörü Oktay Yolcu ve 216 Yapı Satış Müdürü Bilal Duman da katıldı.

Kampanyaya hazırlanıyor

İftar yemeğinde bir konuşma yapan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, başarılı bir satış sezonunu geride bıraktıklarını belirtti. Yoğun ilgi gören projeleri 216 Butik Plus Rezidans'da satışların devam ettiğini ifade eden Dündar, önümüzdeki dönemde yeni kampanyalarla Konut alıcısını buluşturmayı hedeflediklerini açıkladı. Sonbaharda yeni projelere başlayacaklarının müjdesini veren Dündar, kaliteli ve uygun fiyatlı projeleriyle sektörde fark yaratmaya devam edeceklerini anlattı. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.