15 Temmuz 2015 Çarşamba

Alışveriş keyfini sonuna kadar yaşatan Vialand Alışveriş Caddeleri, Bayram öncesi alışverişler için birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, özgün Mimari tasarımı , Bayram süresince "Tek Biletle Sınırsız Eğlence" sunan Vialand Tema Park'da zengin eğlence olanakları ile günün her saati size Bayram Keyfi yaşatıyor.

Özgün mimarisi ve açık hava konsepti ile  Vialand Alışveriş Caddeleri, birbirinden cazip kampanyalar sunan mağazaları, Bayram süresince "Tek biletle Sınırsız Eğlence" imkanı veren Vialand Tema Park'ı, açık havada macera dolu doğa sporları yapma fırsatı sunan Adventureland'i , Doğudan Batıya her damak zevkine hitap eden zengin Restoran ve Cafeleri ile hem Bayram öncesi Alışverişin hem de Bayram süresince Eğlencenin merkezi olacak.

Vialand Alışveriş Caddeleri, ailesine yeni katılan ChillBox, Alaçatı Muhallebicisi, Pamidor, Watsons ve Sadık Yılmaz gibi mağazaları ile büyüyen Alışveriş Merkezi'n de 40 yıllık Züccaciye tarihi ile sektörün en iyi markaları arasında yer alan Porland'da  en büyük mağazası  mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Vialand, tek biletle sınırsız eğlence sunan Tema Parkı, Bayram'da unutulmaz deneyimler yaşatacak olan Adventureland'i ,Eğlence ve Alışveriş Keyfini bir arada sunan Vialand Alışveriş Caddeleri ile , bayram boyunca İstanbullulara keyifli anlar yaşatacak.

www.vialand.com

Yorumlar

Diğer Haberler

100 bin TL limiti olan kredi kartlarından 750 TL kesinti öngören teklifte son dakika! Limit değişiyor mu?
100 bin liranın üzerinde kredi kartı limiti bulunanlardan yıllık 750 lira kesinti yapılacağını öngören teklif ertelendi. Şimdi de 100 bin liralık limitin güncellenmesi gündeme geldi. İşte detaylar... 
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.