15 Temmuz 2015 Çarşamba

Ramazan Bayramı tatilinde de Ev Almak isteyenler, yeni kampanyalardan yararlanacak. Mevsimsel durgunluğu aşmak için cazip kampanyalar düzenleyen Konut firmaları, herkesi bayramda Ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.

Cazip seçenekler sunuluyor

Ramazan Bayramı tatilini fırsata çevirmek isteyen Konut üreticileri, bayrama özel kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar, ev almayı düşünenlere yarayacak. Kampanyalar arasında, indirimden peşinat ertelemeye, sıfır faizden düşük faize kadar birbirinden farklı seçenekler sunuluyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
İslam Memiş bu defa da gram altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!
Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yıl sonu tahminini açıkladı. Peki yatırımcıların gözdesi gram altın yıl sonunda ne kadar olacak? 
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor?