15 Temmuz 2015 Çarşamba

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Propa İnşaat, yeni projesini 150 milyon TL'lik yatırımla Kartal'da hayata geçiriyor.

250 rezidans Daire ve 4 bin metrekarelik Ticari alanı bünyesinde barındıracak proje, Kartal'ın çehresini değiştirecek bir Mimari kimliğe sahip olacak.

EYLÜL’DE LANSE EDİLECEK

Kartal projesi için uzun zamandır hassas ve detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Can Reşit Özçiçek; "Bugüne dek inşa ettiğimiz tüm projelerimizde kalitenin ve fonksiyonelliğin yanında estetiğe de daima önem verdik. Bu anlamda Kartal'da inşa edeceğimiz yeni projemiz için de uzun zamandır Mimari gruplarla çalışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Sözüneri Mimarlık'la birlikte, uluslararası alanda mimari açıdan önde gelen, sembol niteliğindeki Konut kulelerini inceleyerek İstanbul'a yakışacak son derece estetik ve donanımlı bir proje geliştirdik. Çalışmalarımızı yaz sonuna kadar tamamlayarak Eylül ayında projemizi lanse etmeyi planlıyoruz." dedi.

Bölgedeki konut alıcıları tarafından şimdiden talep gören proje Yatırım potansiyeliyle de dikkat çekiyor.

Prestijli bir yaşam merkezi olacak projede, 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde tümü deniz manzaralı 250 rezidans Daire, 2 bin metrekare sosyal donatı alanı, açık hava sineması ve 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu Ticari üniteler, meydan, alışveriş sokağı ve sanat galerileri yer alacak.

Ulaşım açısından da avantajlı bir konumda yer alan proje;  E-5 Otoyolu'na cepheli, Yakacık Metro istasyonuna direkt giriş çıkış imkanına sahip özel bir konumda bulunuyor. Toplu taşıma durakları ise projenin hemen önünde yer alıyor.

www.propa.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
TEDB Başkanı Hakan Akçam: Konut fiyatları nominalde artışta, reelde düşüşte!
Türkiye konut piyasasındaki fiyat değişimlerini takip etmek amacıyla oluşturulan Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 oranında artarken reel olarak ise yüzde 14,7 oranında azaldı. 
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
Asgari ücret 25 bin 503 TL! Milyonlarca çalışana Ocak şoku! Yeni rakamlar tek tek açıklandı...
Milyonlarca çalışan, açlık sınırının altında kalan asgari ücretle yaşamaya çalışırken, asgari ücret senaryoları belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...