15 Temmuz 2015 Çarşamba

Proje, yeni adıyla yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımla devam edecek.

İstanbul'da yaptığı lüks projelerle adını duyuran ve sektöre lüks yaşam konseptini yerleştiren Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı. Satın alma sonrasında projeye son hızla devam eden Keleşoğlu Holding, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi.

Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık Yatırım yapmayı öngördüklerini söyleyerek; tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4500 konuttan oluşacak projenin lansmanını 2015 yılının 3. çeyreğinde yapmayı planladıklarını ifade etti.

Beylikdüzü – Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor.

İstanbul'un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Denizİstanbul, marinanın yanı sıra Otel, okul, hastane, cami, Home Office, AVM, plaj ve restoranlar ile de hizmet verecek. 1.5 kilometrelik sahil şeridi ile dikkat çeken proje, kara ve deniz yolundaki ulaşım fırsatlarıyla da dikkat çekiyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
TOKİ açıkladı! TOKİ'nin indirim kampanyasında yarın son gün
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut sahibi olup taksitlerini ödeyen vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası başlatmıştı. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanya için geri sayım başladığı kaydedildi. 
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
TSE, Fatih’teki Tarihi Şeker Han’ı 30 milyon TL bedelle kiraya veriyor!
Türk Standardları Enstitüsü  Fatih’teki Tarihi Şeker Han için kiralama ihalesi düzenliyor. Kira bedeli 30 milyon TL+KDV olarak açıklanan Tarihi Şeker Han’ın kiralama ihalesi 4 Kasım tarihinde yapılacak.