15 Temmuz 2015 Çarşamba

 VİKO'nun yeni nesil Elektrik anahtarı Novella S, ışığın seviyesini gösteren mavi LED göstergesi ve son derece hassas anahtarı ile sadece bir dokunuşla odadaki ışığın seviyesini ayarlıyor.

Alanında birçok ilke ve yeniliğe imza atan VİKO, bu kez Elektrik anahtarlarında açma kapama devrini sona erdiriyor. Anahtar yüzeyinde parmağınızı aşağı ya da yukarı hareket ettirerek ışık seviyesini ayarlayabileceğiniz Novella S, standart elektrik anahtarlarının çok daha ötesine geçiyor. Işığın seviyesindeki Değişim yine anahtar üzerindeki LED'den rahatlıkla görülebiliyor. PAGEV Plastik Teknoloji Ödülü, Arkitera RAF Yapı Malzemesi Ödülü ve Design Turkey İyi Tasarım Ödülü ile taçlandırılan, dokunmatik özellikli Novella S, elektrik tasarrufu da sağlıyor. Ayrıca düğme yüzeyine kısa süreli bir temasla geçiş yapabileceğiniz, zaman gecikmeli anahtar fonksiyonu ile ışık kaynağı kapandıktan sonra bile yolu aydınlatabiliyor. Novella S'in bir diğer özelliği ise aynı anahtarla iki ayrı ışık kaynağını kontrol etme olanağı sunması… Öte yandan Novella S elektrik anahtarı, LED ışıkları sayesinde karanlıkta kolayca fark ediliyor. Bu özellik, gece kalktığınızda ya da eve geç geldiğinizde düğmenin yerini kolayca bulmanıza yardımcı oluyor. 

Metalik, cam, Ahşap gibi özel malzeme ile üretilen tüm çerçevelerle kombine edilebilen VİKO Novella S Serisi, teknolojik tasarımı ve şıklığıyla da göz kamaştırmayı başarıyor.

www.viko.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

Milli Emlak iki şehirde taksitle konut, arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak, Ankara ve Bursa’da  yer alan toplam 9 adet konut ve araziyi 3 milyon 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte o satışlar ile ilgili ayrıntılar...
Konut fiyatlarında reel kayıp hızlandı! İstanbul, İzmir, Ankara'da fiyatlar nasıl değişti? 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre konut fiyatları 2024 yılı Eylül ayında bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 27,4 artış gösterirken, reel olarak da yüzde 14,7 oranında azaldı.
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...