15 Temmuz 2015 Çarşamba

2009 yılından bu yana Başakşehir'de Değişim devam ediyor. Başkan Mevlüt Uysal, göreve geldikleri günden bu yana oldukça büyük değişimlerin mimarı olduklarını belirterek, "Özellikle Şahintepe, Güvercintepe ve Altınşehir mahallelerimizde alt ve üst yapıda birçok yatırımlar yapıldı. İlçe halkımızın layık olduğu bir yerleşim yeri oluşturmak adına kentsel estetik ve tasarıma çok önem veriyoruz" dedi.

BİLGİ EVLERİ GURURUMUZ
Kentsel Tasarım ve estetiğin yanı sıra eğitim, sağlık ve kültürel alandaki yatırımlara da ağırlıklı olarak destek verildiğini belirten Başkan Mevlüt Uysal şunları kaydetti, "Özellikle gençler için eğitsel, kültürel ve sportif faaliyetlere yoğun destek sağlıyoruz. Öğrencilerimizin ücretsiz faydalanabildiği 7 tane bilgi evimiz var. Şu anda bilgi evlerimize kayıtlı 25 bin öğrencimiz bulunuyor. Böylelikle çocuklarımızı eğitirken, kötü alışkanlıklardan da uzak tutmayı hedefliyoruz."

DÜNYA STANDARTLARINDA KÜLTÜR MERKEZİ
Her seferinde ilçenin kültürel faaliyetlerine verilen önem üzerinde duran Başkan Mevlüt Uysal, "Kültürel faaliyetler, belediyemiz için en az şehircilik faaliyetleri kadar önemlidir. Kültür; bir şehrin, insanın en önemli dinamosudur" dedi.

1219 kişilik amfi salonu, 560 metrekare sahnesi, 100 kişilik simultane sistemi, işitme engelliler için LOOP sistemi ve 4 adet sanatçı dinlenme odasının bulunduğu Merkez, adeta dünya standartlarında bir Kültür kompleksi olarak öne çıkıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

MBA Vizyon Tuzla’da 8.4 milyon TL’ye 2 oda 1 salon! Yüzde 30 peşinatla!
MBA Vizyon Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.
4.9 milyar TL'lik evde bakım maaşı hesaplara yatıyor! Evde bakım parası alanlara Bakan Göktaş'tan Ekim müjdesi! 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ilişkin evde bakım maaşları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...
İnşaat sektörü temsilcileri konut piyasasını değerlendirdi! Konut sahibi olmak için fırsat dönemindeyiz!
İnşaat sektörünün öncü isimlerinden, TÜİK Eylül ayı konut satış değerlendirmeleri geldi. Sektör temsilcileri konut piyasasındaki hareketliliğe dikkat çekerek piyasa hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.