15 Temmuz 2015 Çarşamba

Soğutma sistemlerinde doğal soğutkan uygulamalarının yaygınlaşmaya başlamasıyla, konuya yönelik eğitim seminerlerine ağırlık veren şirket eğitim seminerlerini ilk olarak, sektörün önde gelen 5 firmasında başlattı.Karsu, Frigo Mekanik, Erkasis, Sistek ve KSI gibi önemli endüstriyel Soğutma şirketlerindeki proje yöneticileri, satın alma yöneticileri ve satış yöneticilerine yönelik gerçekleştirilen "Danfoss Endüstriyel Soğutma Sistemleri" seminerlerinde, Amonyak ve Karbondioksitli Kaskad Sistemleri ve bu sistemlerde kullanılan Danfoss ürünlerini konu alan eğitimler verildi.

Danfoss Türkiye Endüstriyel Soğutma Satış Mühendisi Rüştü Saral ve Danfoss Endüstriyel Soğutma Avrupa Satış Müdürü Lorenzo Angolani tarafından verilen eğitimlerde; amonyak ve karbondioksitli sistemlerde uygulama yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve doğru ürün seçiminin önemi aktarıldı. Seminerde ayrıca Coolselector(R) 2 uygulaması üzerinden ürün seçim çalışması da gerçekleştirildi.

Tecrübelerini sektöre aktarıyor

Soğutma alanına yönelik seminerlerini sürdüren Danfoss Türkiye, spesifik ürünler ve teknoloji konularında eğitimler verirken, enerjinin yoğun tüketildiği iş kollarına özel programlar da düzenliyor. Mühendislik konusundaki köklü tecrübelerinin yanı sıra yeni geliştirdiği teknolojileriyle dünya çapında saygın ve güvenilir bir kuruluş olan Danfoss, Türkiye'de faaliyete başladığı 2013 yılından bu yana sürdürdüğü eğitimlere önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.

Danfoss Hakkında: Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, Enerji verimliliği ve Çevre Dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda Yenilenebilir Enerji ve buna ilave olarak Şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100'ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir. Şirket hakkında daha fazla bilgi için: www.danfoss.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu: Şu an çantada 'canlıyla' gidilse, ilan fiyatından yüzde 10 altında ev alınabilir!
Eylül'de Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yıllık nominal yüzde 27,4 artarken, reel olarak yüzde 14,7 düşüş gösterdi. Eski banka hazinecisi Evren Kirikoğlu, konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...
Tuzla'da 2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla 4 konut, 87 milyon TL'ye de arsa satılıyor! Belediye şartları duyurdu!
Tuzla Belediyesi, Aydınlı ve Tepeören mahallelerinde yer alan 4 konut ve 2 arsayı satıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte merak edilenler...
Ev alacaklar faiz düşüşünü beklemeden erken davrandı! Konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? 
Normal şartlarda konuta talep, faiz düşüşünün başlamasıyla artar ancak bu sefer alıcılar erken davrandı. Eylül'de konut satışları rekor kırdı. Peki konut piyasasında yol ayrımı mı geliyor? Piyasayı neler bekliyor?