9 Temmuz 2015 Perşembe

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2015 yılı ilk altı ayı Çevre Denetim rakamlarını ve denetimler sonucunda kesilen ceza miktarlarını açıkladı.

Bakan Güllüce, "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 adet tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

Denetimler sonucunda Çevre Kanununa aykırı faaliyette bulunan tesislere, toplam 35 milyon 725 bin 577 TL idari para cezası uygulandığını ifade eden Bakan Güllüce, 54 tesisin faaliyetinin de durdurulduğunu sözlerine ekledi.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler’de 15.5 milyon TL’ye!
Babacan Yapı imzası ile yükselen Gardenia Bahçelievler’de yer alan konutların başlangıç fiyatı 15 milyon 500 bin TL olarak açıklandı.
Emir İnşaat’a 3 ay geçici konkordato süresi!
Finansal zorluk yaşayan Emir İnşaat Sac Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı Ömer Kızılbulut için üç ay süreyle geçici konkordato mühleti verildi.
Belediyelerden Eskişehir ve Uşak’ta satılık 5 arsa!
Eskişehir ve Uşak’ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 10 Temmuz ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacağı belirtildi.
Bursa Merdim Yaşam 3'te konut sahibi olmak isteyenlere vadeli ödeme kolaylığı!
Merdim İnşaat tarafından, Bursa Nilüfer'de inşa edilen Merdim Yaşam 3'te konut sahibi olmak isteyenlere vadeli ödeme kolaylığı sunuluyor. Peki Merdim Yaşam 3'te konut fiyatları ne kadar?
Babacan Central'da peşinatsız 30 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı!
Babacan Yapı’nın büyük ilgi gören projesi Babacan Central’da peşinatsız 30 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı devam ediyor. Peki Babacan Central'da konut fiyatları ne kadar? Babacan Central nerede? İşte Babacan Central ile ilgili ayrıntılar...