8 Temmuz 2015 Çarşamba

Denizyıldızı, istiridye, balık, kaplumbağa desenleriyle dikkati çeken Linens Marin konseptli dekoratif yastıklar, Deniz tutkunları için mükemmel birer Tasarım…

Dijital baskılı ve üç boyutlu görünüme sahip dekoratif yastıklar, bahçeler, Yazlık Evler ve tüm yaşam alanlarına hem huzur, hem de canlılık katacak.

Ev modasında daima farklılık yaratan Linens'in tasarladığı dekoratif yastıkların satış fiyatları; Mussel, Goldfish ve Turtle dekoratif yastıklar 49 TL; Marine, Starfish ve Luminous dekoratif yastıklar ise 39 TL'dir.

Yorumlar

Diğer Haberler

Son dakika Malatya'da 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi!
AFAD, saat 10.46'da merkez üssünün Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.9 olarak duyurdu.
Altında yeni rekor! Gram altın fırladı! Gram, çeyrek ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları
Altın, yükselişe geçerek tarihi rekorunu tazeledi. Gram altın adeta fırladı. Bugün Gram, çeyrek, tam ve Ata altın fiyatı ne kadar oldu? 17 Ekim 2024 altın fiyatları.
Konut kredisi kullanacaklar dikkat: Sözleşme yazılı veya mesafeli olarak yapılmadıkça geçerli olmayacak! 
Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 5 maddeden meydana gelen ilk bölümü resmen kabul edildi. Konut kredilerinde de düzenleme yapıldı. İşte ayrıntılar...
6 Şubat depremlerinden etkilenen köyler için flaş karar! Deprem bölgesindeki imar yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 6 Şubat depremlerinden etkilenen köylerdeki yerinde dönüşüm için Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. 
İnşaat faaliyetleri Eylül ayında zayıfladı! İnşaat faaliyet endeksi yeniden eşik değerin altına indi!
2024 yılının ilk yarısında geriledikten sonra Ağustos ayında eşik değerin üzerine çıkan Faaliyet Endeksi, Eylül ayında yeniden düşüşe geçti ve tüm endekslerin altına geriledi.