7 Temmuz 2015 Salı

Proje kapsamında kurulan sahne, oyun parkurları, performans gösterileri ve düzenlenen yarışmalar ile yoğun ilgi gören etkinlikler çocuk yetişkin demeden herkesi eğlendiriyor. 

Beyoğlu Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen 11. Beyoğlu Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen "Bi ton Eğlence" projesi Piyalepaşa İstanbul ile Piyalepaşa semtine konuk oluyor.

Ramazan ayında başlayan ve Temmuz-Ağustos aylarında da devam edecek olan proje kapsamında; ramazan ayının vazgeçilmezi Karagöz-Hacivat ve Meddah orta oyunundan tiyatro gösterilerine, jonglörden palyaçoya, şişme oyun parkurlarından birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalara kadar birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

7'den 70'e herkese eğlenceli dakikalar yaşatacak etkinliğe tüm semt sakinleri katılabilecek.

Piyalepaşa Gayrimenkul Hakkında:

Piyalepaşa Gayrimenkul, Polat markasının gücü, vizyonu ve misyonuyla tarihi Piyalepaşa semtine sahip çıkmış ve Polat imzasının 60 yıllık gücünü "Piyalepaşa İstanbul" projesinde ortaya koymuştur.

Beyoğlu'nun en merkezi semtlerinden Piyalepaşa'daki semt kültürünü yeniden canlandırmayı hedefleyen Piyalepaşa İstanbul, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehre ve semte yakışan nostaljik bir proje olarak tasarlanmıştır. Projede, 2018 yılında yaşamın başlaması hedeflenmektedir.

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin Özel Sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük Kentsel Dönüşüm projesi olma özelliği taşımaktadır.

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...