3 Temmuz 2015 Cuma

Euromoney tarafından verilen "En İyi Emlak Zinciri Ödülü" ile başlayan, European Business Awards tarafından verilen "Yılın İş Modeli - Ülke Şampiyonu Ödülü" ile devam eden Turyap'ın kazandığı ödüllere, bir yenisi daha eklendi.

Türkiye'nin Emlak alanında ilk "franchise" zincirini kuran, günümüzde en yaygın emlak Danışmanlık ağına sahip olan Turyap'ın son dönemdeki hizmetlerinden Gayrimenkul müzayedelerine de, Avrupa'dan ödül geldi. İngiltere merkezli Capital Finance International (CFI) Dergisi, En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü'nü TURYAP'a verdi.

Aralarında TOKİ, TMSF gibi kamu kuruluşlarının yanısıra birçok bankanın da bulunduğu, gayrimenkul portföyüne sahip kamu kuruluşları ve özel şirketlere müzayedeler düzenleyerek, bu kuruluşların gayrimenkullerinin satışında hizmet sunan TURYAP'a verilen En İyi Gayrimenkul Müzayedesi – Avrupa 2015 Ödülü'nün jüri raporunda TURYAP'ın "yıllar içinde oluşmuş değer zinciri içinde hizmet mükemmeliyetine ulaştığı" vurgulandı.

Raporda ayrıca, tümüyle gayrimenkul sektörüne yönelik hizmetleri ile TURYAP'ın, 30 yıllık geçmişinde elde ettiği satış, Kiralama ve son olarak müzayede deneyimiyle güncel beklentilere, yaygın temsilci ağı ve donanımlı ekibiyle en iyi şekilde cevap verdiği ifade edildi.

TURYAP'ın, yerel pazarın güvenini kazanmakla kalmayıp, hem alıcılar hem de satıcılar için hizmet standartlarını belirleyen ve her geçen gün bu standartları yukarı çeken bir yaklaşımla hareket ettiği, ödülün jüri raporunda önemli bir ayrıntı olarak öne çıktı.

Ödüle layık görülmelerine çok sevindiklerini söyleyen TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi SARIBAY, gayrimenkul müzayedeleri alanında geliştirdikleri alt yapının, şu an Türkiye'nin en iyi müzayede sistemi olduğunu, her geçen gün teknolojik gelişmeleri müzayede organizasyonlarına adapte ettiklerini belirtti. Türkiye'nin dört bir yanındaki gayrimenkuller için müzayede düzenleyebileceklerini vurgulayan SARIBAY, müzayedelere katılmak için illa belirli bir fiziki mekânda bulunmanın gerekli olmadığını, internet üzerinden de açık artırma toplantılarına katılma imkanı sunduklarını, elinde satmak istediği gayrimenkulü bulunan bütün bankalara, sigorta kuruluşlarına, özel şirketlere kalitesi kanıtlanmış ve ödüllendirilmiş bu hizmeti
vermekten son derece mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Belediyelerden Eskişehir ve Uşak’ta satılık 5 arsa!
Eskişehir ve Uşak’ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 10 Temmuz ve 16 Temmuz tarihlerinde yapılacağı belirtildi.
Adeks Tekstil ve ortağına 1 yıllık kesin konkordato koruması!
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Adeks Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı için 18 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verdi.
Antalya'ya 138 konutluk dev proje! Finike Orange Garden satışa çıktı! Yeni proje!
Max Global Mimarlık tarafından Antalya, Finike'ye 138 konutluk yeni proje geliyor. Finike Orange Garden satışa çıktı. Peki Max Global Orange Garden'da konut fiyatları ne kadar? Max Global Orange Garden ne zaman teslim edilecek? İşte ayrıntılar...
Ekonomik kriz fabrikaları da vurdu! Emlak ilanları satılık fabrikalarla doldu!
Bir çok fabrika artan maliyetler ve ekonomik istikrarsızlık nedeniyle üretimini sürdüremez hale geldi. Bu durum fabrikaların tek tek satılmasına neden oldu.
Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler’de 15.5 milyon TL’ye!
Babacan Yapı imzası ile yükselen Gardenia Bahçelievler’de yer alan konutların başlangıç fiyatı 15 milyon 500 bin TL olarak açıklandı.