3 Temmuz 2015 Cuma

Finansal piyasaları Yılın Anlaşması Ödülleri İstanbul törenini heyecanla bekliyor...

GFC Genel Müdürü Alex Johnson, "Geçen sene gerçekleşen ilk ödül töreninde sektörün destek ve coşkusu bizleri çok sevindirmişti. Kazanların arasında Uluslararası Mersin Limanı, Star Rafinerisi, Kuveyt Türk, Karsan Otomotiv ve Türk Hava Yolları yer aldı. Bu yıl yarışmaya bazı yeni ödüller de ekledik ve 2015 yılı için şimdiden başvuruların geldiğini görmekten memnuniyet verici " dedi.

Türkiye Bonds & Loans Ödülleri'nın 11 Kasım 2015 tarihinde İstanbu Esma Sultan Yalısı'nda yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Ödül Değerlendirme Süreci

GFC, Yılın Anlaşmaları"nın ismine yakışır şekilde belirlenmesi konusunda kararlı. Bağımsız uzmanlardan oluşan büyük bir komitenin yanı sıra halk oylamasının da yapılması ile Türkiye Bonds & Loans Ödülleri hakkedenlere verilecek. . Alex yaptığı açıklamada, "Değerlendirme sürecimiz detaylı, şeffaf ve bağımsızdır. Daha fazla katılım olması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Halk oylaması ile belirlenen en iyi üç anlaşma, ikinci aşamaya geçerek sektör uzmanları tarafından bir değerlendirmeye alınacak. dedi.

Değerlendirme süreci bittikten sonra, GFC tüm sonuçların derlenmesi ve tören esnasında duyurulacak kazananlar listesinin açıklanması için dışarıdan bağımsız bir danışman görevlendirecek. Böylece GFC ekibi dahil büyük törende ödül sahiplerinin açıklanmasına kadar kazananların kimin olacağını bilmeyecek.

Değerlendirme komitesi hakkında daha fazla bilgi almak veya görüşlerinizi paylaşmak için aşağıda yer alan internet sitesini ziyaret edebilirisiniz:

www.bondsloansawardsturkey.com

Türkiye Bonds & Loans Ödülleri Hakkında

Sektörün 300'ün üzerindeki üst düzey ismin biraraya geldiği Türkiye Bond & Loans Ödülleri, Türk Sermaye Piyasaları'nda üstün başarıyı ve seçkinliği kutlayan tek törendir.

Yılda bir kere CFO'lar ve Finansal Direktörler, ekipleri ve ortaklarıyla bir araya gelip yaptıkları işlerin ve başarılarının farkına varmaktadırlar.

2014 yılında, Türkiye Bonds & Loans Töreni'ni özel bir lansman ile Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirdik. Ali Babacan'ın video üzerinden yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan tören, Türkiye'nin yapılandırılımış Finansman ve sermaye piyasalarındaki olumlu yönlerini tanıyan ilk ve tek tören olmakla birlikte, tek bir etkinlik ile bütün müşterilerimizi aynı platform altında buluşturmaktadır. Bunun bir network etkinliği olmasıyla birlikte, Türkiye'nin Sermaye Piyasaları'ndaki gelişimi de gözler önüne sermektedir.

Ödül kategorileri

Kazananları Seçme Komitesi

Türkiye Bonds & Loans Ödülleri bankacılık ve finans sektöründeki en etkin uluslararası yatırımcılardan oluşan bir ekip tarafından seçilecektir. Hep biri bireysel olarak kendi özelliklerine göre ünü yayılmış isimler olup, sabit gelir piyasaları bünyesinde toplu olarak 1000 yılı aşkın deneyime sahiptirler. Bu da demek oluyor ki onların alacakları kararlar tahsilli ve güvenilirdir.

Komite üyeleri şu şekildedir:

Global Financial Conferences Hakkında

GFC'de, ünlü Bonds & Loans serilerinin, META Projeleri ile Güney Amerika Madencilik ve Yatırım Zirvesi'nin de dahil olduğu dünyanın en iyi finans ve Yatırım etkinliklerini gerçekleştirdiğimiz için kendimizle gurur duyarız.

2009 yılında CEO Alex Johnson tarafından hayata geçirilen GFC'de vizyonumuz, katılımcılara hem öğrenme hem de networking bakımından özgün katkı sağlayacak katılmaya değer etkinlik serileri yaratmaktır.

Sadece 4 yılda, iş hacmi olarak Körfez bölgesindeki 3 etkinlik ile 700 katılımcıdan, Ortadoğu, Afrika, Türkiye, Rusya, Brezilya, Meksika ve And Dağları'nı da kapsayan 4 kıtada 13 farklı etkinliklte 5000 katılımcıya kadar büyümüştür.

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...