2 Temmuz 2015 Perşembe

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de hayata geçirilen edilen Merkez Zekeriyaköy'de satışlar devam ediyor. İlk grup evlerin teslim edildiği ve yaşamın başladığı projede ikinci grup evlerin tesliminin de yaz sonunda yapılması planlanıyor.

Merkez Zekeriyaköy’de konutların büyük kısmı bahçeli

50 çatı dubleksi ve 50 bahçe dubleksi ile 6 adet de tripleks ikiz villanın yer aldığı Merkez Zekeriyaköy'deki konutların yüzde 52'sinde bahçe bulunuyor. Projedeki balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 140 metrekarelik 2+1 çatı dubleksleri manzarayı ve yeşili yukarıdan izleme imkanı sunuyor.

Projede konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor

Yüzde 1 KDV avantajının bulunduğu Merkez Zekeriyaköy'de 2+1 çatı dubleksleri 763 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksleri ise 1 milyon 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede mini Golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık Yüzme havuzları, Güneşlenme terasları, Dinlenme alanı ve Süs Havuzları bulunuyor. Projede ayrıca pilates salonu, saunalar, bilardo odası ve cafe, kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası, açık alanda Oyun Parkları, çocuk Yüzme Havuzu ve meyve bahçeleri yer alıyor.

Kilyos’a 5 dakika misafede

Proje, üçüncü Boğaz Köprüsü ve kuzey Marmara otoyolu'na 2 dakika, Kilyos'a 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi'ne 11 dakika, Maslak'a 15 dakika Mecidiyeköy'e ise 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Satış Ofisi: 0212 202 7 111         

www.merkezzekeriyakoy.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...