2 Temmuz 2015 Perşembe

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özülke İnşaat ve Özkar İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Bulvar İstanbul, 3 etaptan meydana geliyor. Satışların devam ettiği proje, 3 etap halinde yükseliyor. Proje, 165 dairenin bulunduğu Bulvar Residence, 616 dairenin bulunduğu Bulvar Etabı ve 939 dairenin bulunduğu Göl Etabı'ndan oluşuyor.

Bulvar İstanbul’da 7+1 dubleksler de var

Kayaşehir'e komşu lokasyonda yükselen Bulvar İstanbul, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve eden Sağlık Kent'e de komşu bir konumda inşa ediliyor. Proje, metroya, Atatürk Havalimanı'na, hastane ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alıyor. Projedeki Bulvar ve Göl etaplarında 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 Daire seçenekleri sıralanırken, Bulvar Rezidans'ta ise3+1, 4+1, 5+1 Dubleks, 6+1 Dubleks ve 7+1 dubleks daireler bulunuyor. Kütüphane, sinema, salon-lounge, zen bahçeleri ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı projede spor merkezi, havuzlar, fitnes center, Türk hamamı, Tenis Kortu, basketbol sahası ve açık hava spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Teslimler 2016 yılında yapılacak

Projede 2+1 daireler 401 bin liradan başlayan fiyatlarla satılırken, 7+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 800 bin liraya kadar yükseliyor. Bulvar İstanbul'da teslimlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması tasarlanıyor.

Bulvar İstanbul iletişim bilgileri 

www.bulvaristanbul.com.tr

444 66 10


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...