1 Temmuz 2015 Çarşamba

Eminevim'in Sakarya'da inşaatına başladığı "Eminevim Nefes" projesinde teslimata sayılı günler kaldı. Temmuz 2015'te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede aynı zamanda kalan son konutlar için de satışlar devam ediyor.

Eminevim tarafından butik bir proje olarak hayata geçirilen "Eminevim Nefes" hem yaz, hem de kış aylarında nefes almak isteyenlerin huzur bulduğu bir yer.

365 gün tatil imkanı; Eminevim, faizsiz sistemle satışını yaptığı projelerinden biri olan son Eminevim Nefes Sakarya'da 5 bin 40 metrekare alana konumlanan ve 7 blokta 2+1 ve 1+1 Daire tiplerine sahip olan projede, daireler 47-77 m² arasında değişiyor. 87 konuttan oluşan proje İstanbul'un trafiğinden, yoğunluğundan bunalanlara ve tatil için zamanı olmayanlara adeta 365 gün tatil imkânı sunuyor.

Dünyanın ikinci en ince kum taneli plajına sahip; %55'i yeşil alan ve sosyal alan olan projede; açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, fitness salonu, cafeterya ve dinlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi sosyal tesislerde mevcut.

Nefes Projesi'nin 150 metre uzaklığında yer alan, Kocaali Plajı dünyanın ikinci en ince kum tanesine sahip ve bölge turizm merkezi olarak da koruma altında.

Teslimata sayılı günler kaldı; Temmuz 2015'te teslimatı gerçekleştirilecek olan projede kalan çok az sayıda ki son konutlar için son fırsat. 93 bin TL ile 166 bin TL arasında değişen son konutlar sizleri bekliyor. Bütün bu özelliklerinin yanı sıra, 3. Köprü, liman projesi, demiryolu çalışmaları da Nefes'i daha çekici kılarken son konutlar için sahiplerini bekliyor. 

Eminevim Nefes İletişim:

Web : www.eminevimnefes.com


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Ekonomik kriz fabrikaları da vurdu! Emlak ilanları satılık fabrikalarla doldu!
Bir çok fabrika artan maliyetler ve ekonomik istikrarsızlık nedeniyle üretimini sürdüremez hale geldi. Bu durum fabrikaların tek tek satılmasına neden oldu.
Naci Görür o ili işaret ederek uyardı: 7 şiddetinde deprem olacak!
 AFAD, Erzurum'un Köprüköy ilçesinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin hemen ardından deprem uzmanı Naci Görür'den Erzurum için 'yediye kadar deprem üretir.' açıklaması geldi.
Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler’de 15.5 milyon TL’ye!
Babacan Yapı imzası ile yükselen Gardenia Bahçelievler’de yer alan konutların başlangıç fiyatı 15 milyon 500 bin TL olarak açıklandı.
Antalya'ya 138 konutluk dev proje! Finike Orange Garden satışa çıktı! Yeni proje!
Max Global Mimarlık tarafından Antalya, Finike'ye 138 konutluk yeni proje geliyor. Finike Orange Garden satışa çıktı. Peki Max Global Orange Garden'da konut fiyatları ne kadar? Max Global Orange Garden ne zaman teslim edilecek? İşte ayrıntılar...
Adeks Tekstil ve ortağına 1 yıllık kesin konkordato koruması!
Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, Adeks Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile şirket ortağı için 18 Haziran 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 yıl süreyle kesin konkordato mühleti verdi.