30 Haziran 2015 Salı

CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: "En büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz"

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi.

Engineering News Record Dergisi tarafından her yıl açıklanan "Dünya'nın en büyük 250 inşaat firması" (ENR Top 250) Listesinde, 2014 yılında 42 Türk Müteahhitlik firması yer aldı. Dünya'nın en büyük inşaat yatırımlarını gerçekleştiren bu 42 firmadan; aralarında Summa, Rönesans, TAV, Kolin, Zafer, Limak gibi devlerin de bulunduğu 33'ü, yalıtımda CANPA'yla çalışmış bulunuyor ya da halen çalışıyor. Söz konusu devler arasında İçtaş, Ant Yapı, Nata, Yapı Merkezi, Yüksel, Onur, Cengiz, Atlas, Çalık, Kayı, Mapa, Eser, İlk, Bayburt Group, Aslan Yapı, Kontek, Metag, Yenigün, Lotus, Tepe, Doğuş, Nurol İnşaat ve Gülermak da yer alıyor.

CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bu başarının sırrının doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama olduğunu ifade etti. Özcan, "Sadece 30 yıllık firma olmakla değil, hizmet anlayışımızla en büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz" dedi.

Marka projelerde CANPA imzası…

1985'ten bu yana temelden çatıya izolasyon işlerinde uzmanlaşmış olan CANPA'nın ülke genelinde tamamladığı yalıtım işleri arasında büyük ve prestijli projeler yer alıyor. Bunların arasında Ankara Metroları, TBMM, EGO hizmet binası, Esenboğa Havaalanı, AFAD , Erzincan ve Kayseri Havaalanı, TAİ-TUSAŞ Projeleri yer alıyor. Limak'ın Bozüyük-Mekece yolu yapımı, Hacettepe Kampusu, İvedik Atık Su Arıtma Tesisleri, Ramada Otel, Elit Royal Residence, Forum Ankara AVM, Taurus AVM, Bilkent Otel İnşaatı, Kayseri Forum AVM, Mersin Carrefour gibi önemli projeler de yalıtımda CANPA imzası taşıyor. Yalıtımını CANPA'nın yaptığı projeler arasında; Rönesans Holding Genel Merkez Binası ve Tepe Prime da yer alıyor.

CANPA, halen yalıtım işini gerçekleştirdiği marka projelerin başında Akfen Holding'in Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te yaptığı İncek Loft, Ankara Hızlı Tren Garı, Ankara Milli Botanik Parkı, Regnum Sky Tower, Tepe Mesa Park Mozaik, Rönesans Bodrum Otel geliyor. Şirket; ayrıca Adana Entegre Sağlık Kampüsü, Mivara Premium, Göl De Lüx Projesi, Ata Yıldız Plaza, Beysukent İş Merkezi, Lösev Lösemili Çocuklar Kenti Hastane Projesi ve Ap Green Tower Konut Projesi'nin yalıtım işini de eş zamanlı sürdürüyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Hükümetten konut sahibi olmak isteyenlere müjde! 500 bin sosyal konut yapılacak!
Hükümet tarafından yıl sonunda başlanacak projelerle, üç yıl içinde büyük bölümü büyükşehirlerde olmak üzere toplam 500 bin sosyal konut inşa edilecek.
41 yıllık kozmetik ve temizlik devi konkordatoya başvurdu! 
1984 yılından beri kimyevi madde sektöründe ithalat ve dağıtım yapan GreenX Kozmetik konkordato ilan etti.
11 yıllık tekstil şirketinden kötü haber! Buseli Tekstil darboğazda! 
İstanbul'daki tesktil firmaları son dönemlerde ekonomik kriz içine girdi. Bunlardan biri de 11 yıldır faaliyet gösteren Buseli Tekstil oldu.
Hayat City Mahmutbey’de yüzde 35 peşinat 60 aya varan vade fırsatıyla!
Hayat City Mahmutbey, yakın zamanda başlayacak teslimleriyle şehir yaşamında konfor arayanlara ve yatırımcılara yüzde 35 peşinat 60 aya vadeyle konut fırsatı sunuyor. 
Konut fiyatlarında düşüş durdu! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, reel konut fiyatlarının Temmuz 2025'te yüzde -52 seviyelerinde olduğunu açıkladı.