30 Haziran 2015 Salı

Bağışları ile Kızılay'a katkı sağlayan iş dünyası temsilcileri Türk Kızılay'ı tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımları ile onurlandırdığı törende Kızılay'a bağışları ile katkı sağladığı için ödüle layık görülen iş adamlarından biri de AB GRUP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak oldu.

Kızılay bağışlarını ödüllendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımları ile Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar ve ödül töreninde, Kızılay'a bağışları ile büyük katkılar sağlayanları şükran plaketi sundu.

Kızılay'ın onur ödülüne layık görülenlerden biri de hayata geçirdiği projelerle inşaat sektörünün ülkemizdeki güçlü markası AB GRUP İnşaatın bağlı olduğu AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak oldu. Ödül konusunda açıklamalarda bulunan Bayrak, "Savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar. Yaraları sarar. Her türlü yardımı yapar. Barışta Yangın, sel, Deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak yardım elini uzatır. Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere yardım eder. Onlara yiyecek, giyecek, içecek, yakacak, çadır ve para yardımı yapar. Kızılay‘ın, halka yaptığı yardımlar, yine halkın bu kuruluşa yaptığı yardımlardan, bağışlardan oluşur. Durumu iyi olan her vatandaş, Kızılay'a yardım etmeli, bağışta bulunmalıdır" dedi.

Kızılay'ın Müslüman coğrafyasının mağdur ve mazlumlara uzanan bir şefkat eli olduğuna dikkat çeken AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Hiçbir karşılık beklemeden yaptığımız bağışların takdir görmesi bizi çok onurlandırdı" diye konuştu.

Kızılay tarafından düzenlenen törende Muhsin Bayrak adına şükran plaketini, Gençlik ve Spor BakanıAkif ÇağatayKılıç'ın elindenAB Grup Holding Hukuk Danışmanı Avukat Ayhan Cesur aldı.

Yorumlar

Diğer Haberler

11 yıllık tekstil şirketinden kötü haber! Buseli Tekstil darboğazda! 
İstanbul'daki tesktil firmaları son dönemlerde ekonomik kriz içine girdi. Bunlardan biri de 11 yıldır faaliyet gösteren Buseli Tekstil oldu.
Antalya Muratpaşa'ya 893 milyon TL'lik otel projesi için harekete geçildi! 
Selgün Proje Mimarlık, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine 893 milyon TL'lik otel projesi için harekete geçti. Toplamda 248 oda, 668 yataktan oluşacak projede Çed süreci başladı.
Konut fiyatlarında düşüş durdu! 
Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, reel konut fiyatlarının Temmuz 2025'te yüzde -52 seviyelerinde olduğunu açıkladı.
Maltepe Meda Marmara 2'de 4 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen teslim fırsatı!
Meda Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Meda Marmara 2 projesinde hemen teslim fırsatları devam ediyor. Projedeki konutların fiyatları 4 milyon 800 bin liradan başlıyor. 
Üniversite sınav sonuçları açıklandı, sırada barınma sınavı var!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan bugünkü yazısında üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile konut piyasasında öğrencileri nelerin beklediğini açıkladı.