30 Haziran 2015 Salı

Çocuk odalarında devrim

Multimo Twoo, özellikle 3 çocuklu ailelerin çocuk odasındaki sorunlarına tek üniteyle inanılmaz bir çözüm sunuyor. Modern yaşamın akıllı mobilyası "Multimo Twoo", 3 metrekare alanda, 3 çocuğa, hem yatak, hem çalışma masası, hem de eşya dolabı özellikleri taşıyor.

Ranzada evrim

Ranza kelimesi erkeklerin hafızasında iyi hatıralar çağrıştırmaz. Çünkü öğrenci yurtlarında en az 16 kişiye kadar birlikte kalınan odalarda ranza sistemi yataklarda yatılmıştır. Askerlikte yine ranzalı koğuşlarda kalınmıştır. Peki küçük evlerin çocuk odaları için ranza evrim geçirir ve daha sempatik bir hale gelirse ne olur? Gaysan Mobilya, tek bir ünitede birinin katlanabildiği iki yatağı bulunan, ders çalışma masası ve kitaplığı olan "Multimo Ranza"yı üretti. Ranza böylelikle daha sevimli hale gelirken evlerde pratik bir çözüm oldu.

GAYSAN Mobilya ve Multimo ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.gaysan.com ya da 212 675 06 07'den ulaşabilirsiniz.

GAYSAN Mobilya Hakkında:

Gaysan Mobilya, halihazırda Türkiye'de ilk ve tek, çok fonksiyonlu mobilya üreten öncü bir şirkettir. Gaysan, ilk olarak 1981 yılında girişimci bir kişiliğe sahip Muhsin Özdemir tarafından amortisör üretim tesisi olarak faaliyete başlamıştır. 1986 yılında ise Gaysan Amortisöre pazar oluşturmak için, Gaysan Mobilya üretim hattı kuruldu. İstanbul boğazındaki yalılardan gelen talepler ve dönemin hükümeti vasıtasıyla "Japonya'da yer alınan fuar" sonrası oluşan büyük ilgi, marka için ilk atılımlar oldu. 30 yıl sonra Gaysan Mobilya, yurt içinde ve uluslararası pazarda büyümesini sürdürmektedir. Üretmiş olduğu ürünler bugün ülkemizde 100 bin haneye ulaşmış, yurt dışındaysa başta Şili, Almanya, Avusturya, Romanya, Ukrayna, İran, Azerbaycan, Kazakistan ve Türkmenistan olmak üzere birçok ülkeye ihraç edilmektedir.

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...