30 Haziran 2015 Salı

Öztaş Limited tarafından Adana Yumurtalık'ta inşa edilen Öztaş Alara Myworld'de satış süreci devam ediyor. 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 1+1, 2+1 ve 3+1 salon Konut seçenekleri yer alıyor.

Öztaş Alara Myworld’de teslimler Haziran 2016’da

Dairelerin 200 bin lira ile 250 bin lira arasındaki fiyatlarla satıldığı Öztaş Alara Myworld'de teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Yüzde 25 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. 8blokta 556 dairenin sıralandığı projede bloklar 15 ve 16 katlı olarak yükseliyor.

Her blokta 4 asansör

Açık ve kapalı otoparkın tasarlandığı projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası gibi sosyal donatılar sıralanıyor. Her blok'ta 1 i sedye olmak üzere 4 asansörü tasarlandığı Öztaş Alara Myworld'de sprinkler sistemi ve yük asansörü de bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun tasarım

Alarm sistemlerinin tasarlandığı projedeki dairelerde balkon ve ebeveyn banyosu da yer alıyor. Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak tasarlanan Öztaş Alara Myworld, Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olarak teslim ediliyor.

Öztaş Alara Myworld iletişim bilgileri 

www.alaramyworld.com

 0 (322) 671 22 34


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Mevduat faizlerine Merkez Bankası şoku! Bankada 250 bin TL'si olan hemen baksın! İşte bankaların mevduat faizi oranları.
Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, bankalar yıl sonunda faiz indirimi ihtimalini fiyatlandırıyor. Mevduat faizleri geriledi. İşte bankaların mevduat faizi oranları...